Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ya bu istanbullular ne yaa geçen gün sheraton çeşmenin orda oturuom bişiyler yiyom bi arabalar geçooo carrera flm ferrariler hepsinde 34 plaka war nerden buluyolar bu paraları bunlar yaaa ben gidip istanbulda yaşaacam walla[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kolay para, kolay harcanır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ya aslinda o kadar dert degil 100k$ olsa etrafina bi bak bu kadar fabrika bu kadar marka bu kadar dukkan isletme var hepsinin bir patronu ve cogununda bir oglu oldugunu dusunursek :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 patron baba aranıor..fdhısdu9fsdoj[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Benim babam patron bişey olduğu yok lam... Hatta bilgi işlem şirketi olduu için bilgisayardan anlıyo heyven gibi bana parça da vermio eheh sürünüom... Başka baba olsa bak baba bu radeon 998163487534 olmadan çalışmıyomuş doru düzgün derdim ehu nerdeeeeeeee[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar