Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi bir Setup.exe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw ben verdata ve connectorü ayarladım fakat onların setup ını yapmak istiyorum bide verdata degisiklerinin sadece benim servermia girdiginde gözükmesini istiyorum onu nasıl yapıyoduk... :)

Bide biliyomuş gibi nasıl yapıyoduk dedim baya bi potkırdım :)
Mesaj tarihi:
Bildigim kadariyla onun setup dan cok clientteki mul ayarlariyla oynuyorsun client icerisindeki verdata.mul u benim.mls[Kafana Gore Vericegin Bir Isim) olarak degistirisen sadece senin client in acildiginda o mula gore calisir diyo dusunuyorum denemedim gormedim ama sadece senin serverin icin olan mul larda mantik budur saniyorum bu sorunu hallettikten sonra setup i ClickTeam Install Maker Programini kullanarak sihirbaz sayesinde kolayca olusturabilirsin...[hline]Absolute & Lonely....

[Bu mesaj Kobe tarafından 21 July 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Tamamını Yazayım.
1- Bir Adet hex editor cekin.
2- client i hex editor ile acıp verdata.mul u arattırın.
3- buldugunuzda verdata.mul u aynı uzunlukta mesela verdata.stn şeklinde değiştirin. ayrıca sizin client ile sadece sizin servera girilmesini istiyorsanız login.cfg yi login.stn gibi değiştirin ve login.stn yaratın bi tane.
4- sizin verdata nızı verdata.stn die uo klasorune kaydedin. artık editlediginiz client sadece o verdata.stn yi çalıstırır.

Setup
1- Arkadasın verdiği link i kullanarak gfx i düşük ama kullanımı kolay bir setup yapabilirsiniz.
2- dosyalarınızı tek bir klasorde toplayın (client.exe+verdata.stn+hues.stn+login.stn)
3- gerisini program hallediyor :D[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
Mesaj tarihi:
ben hex editoru calıstırdım ve client 2.0.3 u actım fakat read only mod olarak actı birsey degistiremedim bunu nasıl yazabilecegim bir seklilde degistirebilrim?
Mesaj tarihi:
said:
kaan0489, 21 July 2003 15:32 tarihinde demiş ki:
ben hex editoru calıstırdım ve client 2.0.3 u actım fakat read only mod olarak actı birsey degistiremedim bunu nasıl yazabilecegim bir seklilde degistirebilrim?

clientın özelliklerinden salt okunur u kaldır
(alt+enter)[hline]ICQ: 4435695
  • Yeni Oluştur...