Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vangogh Sifresi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ana onundamı şifresi çıktı=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
"gereksiz" demıssın ama bu dedigin goreceli bi kavram onun icin tavsiye etmen veya etmemen yanlıs olabılır.[signature][hline]beetle juice, beetle juice, beetle juice !!!
Mesaj tarihi:
resim gorunmedi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
ehuheheheh cok iyi ya[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
screenshot la goremeyebılırsın
neden acılmadıgını soylersen belkı bıseyler yapabılırız[signature][hline]beetle juice, beetle juice, beetle juice !!!
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 16 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
2 farklı resim var ama bu resimler parlaklık ayarı ile nasıl degisir anlayamıyorum :)
sırf bu mesaj beni meraklandırdığı için çekiyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nasıl olur bu bea :D üst üste iki resmi varmı diye baktım yok :D alla ala :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Resim süzgeci ile devam edilemedi diyyo netcez?[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Mesaj tarihi:
evet baya güzel olmuş bi de yazı larla yapıyolardu bunu sırf yazı boyutu küçültüyodun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
Yanlız resimdeki o gizli tema çok güzel canlandırılmış bir hayal ürünü tıpkı picassonun resimleri gibi :D bayıldım gerçektende :D özellikle resmin bası bölümleri enfes :D:D:D:D:D:D
  • Yeni Oluştur...