Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafayı yiycem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya geçen gğn ben cafede yokken mp3 lerimin olduğu makineye format atmışlar :( bütün mp3 lerim gitmiş
ama içinden en çokda The Doors - Loser aüzüyülyom çünki tekrar search yapıyorum ve çıkmıyor download yapamıyoum kafayı yiycem ben bu şarkıyı dinleyemezsem ölürüm :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
gitti angelica deep
gitti chop suey gitti toxicity
gitti creed albüm
gitti gittiiiiiiiiii[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 20 July 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
ya geçen gğn ben cafede yokken mp3 lerimin olduğu makineye format atmışlar :( bütün mp3 lerim gitmiş
ama içinden en çokda The Doors - Loser aüzüyülyom çünki tekrar search yapıyorum ve çıkmıyor

the doors'un loser diye bir parçası yok çünkü,adı yanlıştır sözlerini mırıldan(ne demekse) söyleyeyim sana parçayı...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
Dayt bilmedigimiz konularda fazla yorum yapmayalım lutfen suanda ındırmekteyım !
The Doors - Loser !!![hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
:utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem:
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
said:
stirner, 20 July 2003 21:35 tarihinde demiş ki:
said:
kermit_frog, 20 July 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
ama içinden en çokda The Doors - Loser aüzüyülyom çünki tekrar search yapıyorum ve çıkmıyor

the doors'un loser diye bir parçası yok çünkü,adı yanlıştır sözlerini mırıldan(ne demekse) söyleyeyim sana parçayı...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...

vay be ulan biz senelerdir o zaman doorsun korsanını dinliyoz heyt[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
öncelikle The Doors ve 3 Doors Down arasındaki sıradağlar kadar geniş farkları bilelim ve ona göre yorum yapalım...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
ahahah
bende diyorum ne alakası var the doors ile loserin..

arkadaşlar yanlış biliyorsunuz bencede..
yani the doors gibi bir grubu pokemon müziği yapan bir grupla mukayese etmek bile yanlış olur.[hline]valandil ownz j0o!
Mesaj tarihi:
hee sen diyosunki yukarda yanlış yazmışım ve bende yukarı baktım yanlış yazdığımı da gördüm yani :)
ne bağırıyon be :D[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
  • Yeni Oluştur...