kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya geçen gğn ben cafede yokken mp3 lerimin olduğu makineye format atmışlar :( bütün mp3 lerim gitmiş ama içinden en çokda The Doors - Loser aüzüyülyom çünki tekrar search yapıyorum ve çıkmıyor download yapamıyoum kafayı yiycem ben bu şarkıyı dinleyemezsem ölürüm :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 gitti angelica deep gitti chop suey gitti toxicity gitti creed albüm gitti gittiiiiiiiiii[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: kermit_frog, 20 July 2003 21:17 tarihinde demiş ki: ya geçen gğn ben cafede yokken mp3 lerimin olduğu makineye format atmışlar :( bütün mp3 lerim gitmiş ama içinden en çokda The Doors - Loser aüzüyülyom çünki tekrar search yapıyorum ve çıkmıyor the doors'un loser diye bir parçası yok çünkü,adı yanlıştır sözlerini mırıldan(ne demekse) söyleyeyim sana parçayı...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Dayt bilmedigimiz konularda fazla yorum yapmayalım lutfen suanda ındırmekteyım ! The Doors - Loser !!![hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz:
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: stirner, 20 July 2003 21:35 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 20 July 2003 21:17 tarihinde demiş ki: ya geçen gğn ben cafede yokken mp3 lerimin olduğu makineye format atmışlar :( bütün mp3 lerim gitmiş ama içinden en çokda The Doors - Loser aüzüyülyom çünki tekrar search yapıyorum ve çıkmıyor the doors'un loser diye bir parçası yok çünkü,adı yanlıştır sözlerini mırıldan(ne demekse) söyleyeyim sana parçayı...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... vay be ulan biz senelerdir o zaman doorsun korsanını dinliyoz heyt[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 öncelikle The Doors ve 3 Doors Down arasındaki sıradağlar kadar geniş farkları bilelim ve ona göre yorum yapalım...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ahahah bende diyorum ne alakası var the doors ile loserin.. arkadaşlar yanlış biliyorsunuz bencede.. yani the doors gibi bir grubu pokemon müziği yapan bir grupla mukayese etmek bile yanlış olur.[hline]valandil ownz j0o!
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hee sen diyosunki yukarda yanlış yazmışım ve bende yukarı baktım yanlış yazdığımı da gördüm yani :) ne bağırıyon be :D[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kermit imzan gibisn duashduıoasd..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655
Öne çıkan mesajlar