Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanri çöpçatan olunca..


lull

Öne çıkan mesajlar

-yemek için tesekkurler, guzel bir aksamdi.
-ben tesekkurederim.. seninle sohbet etmek cok guzeldi..
- saol.. iyigeceler
-hemen mi?
-ne hemen mi?
-yani bu kadar yedik, hazmetmek için bir turk kahvesi iyi gelmez mi?
-sanirim ben senin kadar cok yemedim.
-evet ben cok yemisim.. hesap gelene kadar da fark etmedim aslinda.
-anlasilan guzel sohbetim istahini acti, neyse iyigeceler.
-sey ben ben.. iyigeceler

kadin : Neden ben !! Nedeenn.. nerdeyse otuz olucam .. Dunya uzerindeki tum beyinsizleri neden ben cekiyorum.. Ustune basina bakan da adam sanir, salak sey!! Uuufff deliricem deliricemm.. benimle sohbet etmek cok guzelmis!! Balik hafizali yalanci yemek yemekten baska bisey yapmadi ki ! otcul yaratik butun o sebzeleri yemekten surati yemyesil oldu, dusundukce midem kotu oluyo neydi o ustune ictigi organik igrenc sey.. ne bicim adam bu! Tanrım neyseki danalari kuzulari yarattin yoksa benim beynim de onun gibi bos agac kovugu olurdu. Hos agaclar bile daha kulturludur.. neymis efendim Van Gogh gibi kimse onu etkilememis hayatta.. neydi o okudugu muthis dizeler!! Gormeyeli Van Gogh, Özdemir Asaf taklidi siirler yazar olmus.. madem sallican, insan biraz özen gösterir de arastirir.. Niye ben niiyeee… bu geceyi ne kadar farkli hayal etmistim ki.. sirkete geldigi gun ne kadar tatliydi.. bilgisayarimi kontrol etmesi icin kac defa virüs yukledimm ooff offf.. cok salagim ben .. bu gece de yalniz gecicek.. yalniz uyumaktan biktim artik!! Bi demet maydonozla yatmaktan iyidir tabii.. neden normal, kareli gomlekli, en fazla 11 futbolcunun isimlerini ezberleyebilen, sanattan anlamadigini kabul eden, iskender yiyip üstüne hadi içelim göbek yapalim diyen adamlarla karsilasamiyorum ben !! buyu var kesin bende .. ya da lanet evet evet bu bir lanet!!

Erkek : bu sefer bu sefer olmaliydi!! Neyi yanlis yaptim ben.. cok mu israrci oldum acaba, herseyi eksiksiz yaptim ama kahveyi o teklif etmeliydi.. acaba lafi uzatip onun sormasini mi beklemeliydim.. offf yaa evet sanki kizin ustune atlar gibi oldum.. ama hani kendine guvenli gozukmeliydim hani zaten seksi ve dayanilmaz oldugumdan emin olmaliydim!! Oyle yaptim iste.. programda bi hata yok.. tum kodlar dogru!! Turk kahvesi mi dememeliydim acaba ?! cok mu yoresel kacti, sarap mi demeliydim ?! aam o zaman da entellektuel vatansever imajimi tamamlamis olmazdim?! Ooff midem! Kusucam simdi, brokoli bile yedim Tanrim niyee ?? Sırf hatunla konusabileyim diye anti-virus programini bile yuklemedim bilgisayarina.. acaba anladi ve beni hicbisiden anlamayan bi mcse mi zannetti? Evet evet kesin kariyerim yuzunden ekildim; yoksa herseyi o web sitesindeki 10kurala gore yaptım; sanat, sebze, anti-spor durusu, dogayla barisik imaj… kesin tavlamis olmaliydim!! Tanrim bu gece icin ne kadar cok dua etmistim!! Dogru soyle yoksa annem bana buyu mu yaptirdi, onun buldugu biriyle evlenip hayatımı eve getirdigim para kadar mi degerli hissedicem?! Off offf.. lanetliyim ben!!

Tanri : Benim sevgili kullarim, sizin icin bir sahaser yarattim bir beyin bir de dil verdim size.. bunlarin %10una bile sahip olmayan timsahlar bile sizden daha iyi flört ediyor !! Lamalar, filler hatta bocekler bile dogru esini buluyor.. ben siz beceriksizsiniz ustune bi de dua ettiniz diye tam istediginiz esi cikariyorum karsiniza ustune bir de randevu ayarliyorum!! Siz ne yapiyorsunuz !! Yalan yalan yalan.. 3 kitap gonderdim , birine bile inanmiyorsunuz kalkip “kadinlari tavlamanin on yolu” adinda sacma sacma sapan seyleri okuyup uyguluyorsunuz.
Evet ikinizi de lanetliyorum ve ikinizin de annesinin dualarini kabul ediyorum !!
Cenneti onlarin ayaginin altina koymakla ne iyi etmisim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok hoş olmuş bu yazı :) güzel ele almışsın konuyu, bir akşam yemeğinden detaya inerek doğru değerlendirmeler yapmışsın.

şu tavlamakta 10 altın kural tarzı şeyler gerçekten de ne kadar gereksiz. her insan farklı, nabza göre şerbet vermek gerekiyo.

bu arada anlatılan erkek, forumun genel yöneticilerinden birinden esinlenilmiş olmasın? :D[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...