Efendy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 arkadaşlar wow patchi yaparken bir anda netten düşüyorum (adsl kullandığım halde ama usb den bağlandığım için çevirmeli bağlanıyor) normalde böle bi problem yaşamıyorum patchi açınca biraz ilerliyor daha sonra kopuyor ama aşağıdaki "disable peer to peer..." seçeneğini işaretlediğimde düzeliyor ama bu sefer download rate çok düşüyor...internet sitelerinden patch indirdim çalışmadı ne yaabilirim yardımcı olun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben netten cektim wowguru ydu galiba patch forumunda site vardı 30 dk da cekip kurdum oynuom sorunsuz[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fileplanetı öneririm,sorunsuz ve hızlı.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu dosyanın olduğu serverlardaki yoğunluğu ve zaten bağlantının hepsini kullanamadığınızı düşünürsek peer to peer'i disable edip downloada başla, sonra da google'dan aratarak fileplanet, fileshack, softpedia gibi sitelerden indir. zaten patch daha tazeyse bu siteler en iyi ihtimalle 7-8 ile yolluyorlar.. bandwithini anca doldurmuş olursun. hem de garantili olur.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende %15 ini 2 saatte indirdiğini gordum.. hemen aramalar yaptım.. paticikde bi başlık bulup oradaki linkten sorunsuzca indirdim.. saol paticik team :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkadaşlar fileplanet vb. siteler ücretli üyelik istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fileplanet ücretli üyelik istemio(istememesi lazım daha doğrusu,ben fileplanet acco. alalı çok uzun zaman oldU)[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yok denedim subscriber istio..patchi hızlı,güvenli ve garantili yapabileceğim site varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http://www.minionsofandorhal.de/WoW-1.6.1.4544-to-1.7.0-enGB-patch.exe [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 17 Eylül 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 saol ama bana full patch lazım siteye girmeye çalıştığım zaman hata verior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar