Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şimdi Merak ettiğim bi kaç soru var :-) Şimdi ben bişey yapmak istiyorum. Şimdi şöyle olucak... 1 [Function zauh] diye bi function olcak bunun altına if ( > 1) src.serv.allclient.message sdfsdf yazdığım zaman bu şimdi plevel ı 1 den yüksek yani game masterlaramı yolları sadece bunlar mı?? yoksa şeyde verdiğim item ismiyle mi yapıcam? serv.allclients findid.i_itemolarakverdiğimitemınidsi:P.sysmessage ? şu Chat sistemi varya onu inceliyordumda... aklıma takıldı bi soriyim dedim.Çok güzel fikirlerim var ;) 2 [events e_noob] if ( attr 04) act.targ.message @420 Return 1 Endif diye bişey düşündüm... Newbie itemları Noobiefied olduğunu renkli yazdırcamda Attr 04 un oraya ne koyucam bilmiyorum :-) 3 Yaratıkları Aos taki gibi hızlandırmanın yolu nedir? Dexmi abancam? :P 4 Guardları sadece 1 çeşit şeylemi giydirebilirim? Yani 2 guard geldi diyelim birinde Leather Leggings varken diğerinde Platemail giydiremezmiyim? Hadi giydirdim, Mesela Moonglow da Ayrı tip guardlar olsun Jhelomda ayrı tip guardlar olmasını istiyorum yapabilabilirmi? 5 Game Master Roberlarda saçlarım felan gözüküyor Fixini tam hatırlayamıyorum yeniden yazmam lazım değilmi? :) 6 Mesela şimdi bi function yapıcam ama function şöyle olucak... Bi Dialog cıkıcak o kutucuğa yazdığı şey Function olucak Şöyle örnek vermek gerekirse : Hede nin Komutu ne olsun? G Yazıcak sonra bu .g olucak yapılabilirmi böyle bişey? 5 inede Search diyecek babayiğit varmı? euheu.. Cevaplarsanız çok sevinirim :-) 6 oldu ehueuhe Selametle... [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 12 Eylül 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 5 in çözümü oyuna girip .add i_scissors yazıyon ehheh[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eheh güzel cevap :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 1 [Function zauh] diye bi function olcak bunun altına if ( > 1) src.serv.allclient.message sdfsdf yazdığım zaman bu şimdi plevel ı 1 den yüksek yani game masterlaramı yolları sadece bunlar mı?? yoksa şeyde verdiğim item ismiyle mi yapıcam? serv.allclients findid.i_itemolarakverdiğimitemınidsi:P.sysmessage ? şu Chat sistemi varya onu inceliyordumda... aklıma takıldı bi soriyim dedim.Çok güzel fikirlerim var ;) [hline] Halloldu :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 1- [funtion zuha] serv.allclients gmmesaj [function gmmesaj] if ( > 2) sysmessage @32 endif kullanım : .zuha babthekank 2- & 3- guardların on=@create bölümüne if ( == jhelom) newitem i_katana elseif ( == asd) newitem i_mace endif gibi yaparsın [signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net [Bu mesaj Tcpip tarafından 12 Eylül 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Tcpip tarafından 12 Eylül 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ups [Bu mesaj Tcpip tarafından 12 Eylül 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Saç kesimi için on loginde saçları silersin pleveli yüksekse id den checkettirip.remove olur.. başka bir fixini bilmiyorum ben[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ALlahım Delirdim ya :( Nebulanın şu magery sistemini bi ekleyemedim :( böhühü :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aha erutan server mı açıyor yoksa :)[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Evet.Baya bi detaylı Frp server'ı için Gönüllü olucam.Bu frp serverlarıyım diye geçinenler (tmm frp :P) çok yüzeysel Seç ırkını giriş.Benim aklımda çok detaylı bi sistem var. Cnms öpüyorum seni.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 erutan BALAM bu nick yakışmamıs sana :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 neyini ekleyemedin mage sisteminin sole yardımcı olak :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 nebula mage sistemi zaten eklenmiş halde geliyo neyini eklicen :)[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya yok, Nebula sistemini indirdim sadece MAgery lazım bana ama, Ekleyince hala Adam yürüyerek atabiliyo büyü :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nbl fix.scp sini kullan ya da sadece @spellcast triggerını al[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tmm yaptım çillop oldu, pekte çillop oldu yanlız 56b ye geçircem diye werdiği errorları düzeltmek cok kasış :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 56b tam oalrak cıkmadan geçirme bekle bence :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: act.targ.message bunda hata vermesi lazim ama? act.message olarak kullanmalisin.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [spo1=Onceki Sorular!]2 [events e_noob] if ( attr 04) act.targ.message @420 Return 1 Endif diye bişey düşündüm... Newbie itemları Noobiefied olduğunu renkli yazdırcamda Attr 04 un oraya ne koyucam bilmiyorum :-) 3 Yaratıkları Aos taki gibi hızlandırmanın yolu nedir? Dexmi abancam? :P 6 Mesela şimdi bi function yapıcam ama function şöyle olucak... Bi Dialog cıkıcak o kutucuğa yazdığı şey Function olucak Şöyle örnek vermek gerekirse : Hede nin Komutu ne olsun? G Yazıcak sonra bu .g olucak yapılabilirmi böyle bişey?[/spo] [hline] Yeni bir Soru... Kaç tane Skill class yapabilirim? Ve hepsine ayrı ayrı stat sınırlaması nasıl yapabilirim??? Yardımlarını esirgeyen Çürük elma olsun :( :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bu eventı ya da kullanıcılara genel verdiğin eventa ekle [spo2=cevap: 2' ye][events player] on=@itemclick if (&attr_newbie) // eşitlik vermiyorsun çünkü başka attlerde ekli olabilir act.message @55 [newbified] endif[/spo] cevap: 3' e Evet dexlerini arttırırsan yaratıklar hızlı hareket ederler. Daha açmak gerekirse 2 koş bi dur olmaz.. cevap: 6' ya valla dialogdaki yazan şeyi direk fonksiyon olarak işlev yaptıramazsın. Şöyle birşey belki işine yarayabilir; [spo2=dialog buttonuna basıldıktan sonra]on=# g > [function g] if strmatch(,hebele) action endif[/spo] cevap: yeni soruna istediğin kadar skillclass tanımlarsın, [spo3=örnek olarak][skillclass abc] name abc statsum 600 skillsum 700 str 300 dex 100 int 200 // hatta altina hangi skilleri kaca kadar kasabileceğini de yazabilirsin. mesela alchemy 50.0[/spo] Ha kullanıcıya classı verirken, src.skillclass abc demen yeterli. [Bu mesaj Yeager tarafından 15 Eylül 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yeager hacı eyw cevaplar içinde Sanırım Function sorumu anlamadın. yani "." dan sonra yazılacak komutu playerın istediği bişey yazarak işlemesini istiyorum. :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 function'u yazdiktan sonra, atiyorum function ismi deneme olsun. bunu spheretables'te bulunan plevel'lerin altina isleyeceksin soyle olacak said: [plevel 1] deneme yazdiginda bunu plevel 1'lerde kullanabilecekler.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hmm aslında kullanıcılar ne yazacağı belli değil ama şöyle birşey olabilir; [spo1=test]on=# serv.writefile scripts/testing.scp [function >] serv.writefile scripts/testing.scp sysmessage Test komutu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Harika gidiyor! ama... yapamadığım tek şey :( T misal [function who] Target Bilgi Edinmek Istediginiz Kisiyi Secin... Return 1 Şimdi bu target a Nası dialog bağlayabilriim? Birine tıklicak dialog acılcak onun hakkında bilgi vericek nası yapılabilir?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 on=@targon_char diye yap[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar