g3lbana Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadaşlar Bir Sorun Olacak. Bu Alt Clanda Kaç Tane ALT Clan Alınıyor Bi Knight Clanının Altına?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 as clan +2 alt clan vardır hep. eğer sen as clandaysan knights bide alyy vardır işte o ally 3 clanı içerir o üç clanın içnden en fazla 2 tanesi alt clan olabilir[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben 53+ bir clan kursam alt clan olabılmem kolaymıdır sizce. yani genelde alt clanlar ısmının yanında bosluk veya işret koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 genelde alt clan kuran insanlar clana aldıkları kişilerin lvllerinden yüksek olmalıdırki clanda üstün olsun sözü dinlensin[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 grade 1 olunca 1+3 olarak alınıyo[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Metakuso, 17 Eylül 2005 16:39 tarihinde demiş ki: grade 1 olunca 1+3 olarak alınıyo bak bunu bilmiyodum iyi oldu öğrendiyim :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu alt clanında vıcıgını cıkardılar ares de ben raven harpy kesıyorum ark ile. biri geldi party iste knight empire clanından bir buff heal dedım bana heal lazım tmm dedı adam bana 480 buff veriyo heal ide 480 demıstı 240 veriyodu :). dedım senın elındekı sılaha pelerinine clanına. admın elınde ekmek bıcagı ustunde goblın sırtında pelerın gezıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar