StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 (Ravenholdt'a daha önce gitmeyenler için) Ravenholdt; Hillsbrad Foothills'in kuzeydoğusunda, Tarren Mill'in Güneyinde; Dağların yukarısında bir bölge. Sadece Rogue Sınıfına dahil olanlara görev veren Assassin's League'i barındırıyor. Rogue karakterler için havada kalan bir kavramdı Ravenholdt. Belirli bir seviyede Reputation kazandıktan sonra başka quest malesef yoktu. Fakat Yeni gelen Patch ile birlikte güzel bir Ravenholdt Rogue Quest'ine kavuşmuş olduk. Ravenholdt'ta Lord Jorach Ravenholdt'tan Sealed Azure Bag Questi alınabiliyor (Quest Level 52). Azshara'daki Timermaw Shamanlardan Lord Jorach Ravenholdt'un çantasını alıp Archmage Xylem'e teslim etmemiz gerekiyor. O bölge'de bulunan bir Blood Elf bizi Xylem'e teleport ediyor ve burada Encoded Fragments Quest'ini alıyoruz. Bu Quest için ise Azshara'nın kuzeydoğusunda bulunan Forest Ooze'leri öldürmemiz gerekiyor ama pickpocket aracılığı ile de toplayabiliyoruz gerekli eşyayı. Xylem'e geri dönüp Questi tamamladığımızda ise son questimizi almış oluyoruz. The Azure Key adlı bu Quest'te ise Sunken Temple'daki Morphaz'ı öldürüp aldığımız anahtarı Lord Jorach Ravenholdt'a teslim etmemiz gerekiyor. Hepsi bu. Ödüller ise birbirinden güzel. Ard arda bir kaç bölümü tamamladıktan sonra ödül olarak seçilebilecek eşyalar: Ebon Mask Helm Leather 122 Armor +11 Stamina Equip: Increase your chance to get a critical strike by 1%. +34 Attack Power Whisperwalk Boots Feet Leather 104 Armor +18 Agility +4 Stamina Equip: Increase your effective stealth level by 1. Duskbat Drape Back 37 Armor +14 Agility Equip: Reduces damage from falling. Ebon Mask'i seçmek daha mantıklı olur. Hem görünüş olarak hemde verdiği özellikler bakımından bu başlık daha avantajlı görünüyor çünkü. Slow Fall varken Pelerin'e ihtiyaç yok. Botlarda agility kaybından başka birşey değil...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ooze larda takildim..spawn rate feci dusuk, inletti resmen ki 45dk de 2 tane toplayabildim..haliyle ilk sorum: pickpocket la aliniyor derken oozelardan mi kastettin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet forest ooze'lere pickpocket uygulayarak :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ne oldu; bitirebildinmi mono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 (Ravenholdt'a daha önce gitmeyenler için) Ravenholdt; Hillsbrad Foothills'in kuzeydoğusunda, Tarren Mill'in Güneyinde; Dağların yukarısında bir bölge. Sadece Rogue Sınıfına dahil olanlara görev veren Assassin's League'i barındırıyor. eger mümkünse haritadan yerini gösterebilirmisin quest aldım lvl 20 de 29 oldum hala arıyorum orayı bulamadım[signature][hline]İllidan - us Opalis -night elf rogue Lvl 25 - 225LW (lvl 30 olsam) 2275Skining ( 6 saatte al yap sat lvl 25 de 125g :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Questi bugn öğlen bitirdim ebon maski aldm mutluyum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o oozelar tam felaket ben bu kadar bir birinden uzak ve uzun delaylı mob görmedim. yanındaki horde bonusunuda unutmamak gerek. bir sürü lvl 60 roglar gelip gankliyorlar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Pasha hayırlı olsun :) gerçekten çok hoş bir maske bence. Kingmadboy haritada tarren mill doğu tarafında bir bir düzlük var. oradan yokuş'u bulabilirsin. [spo1=Hillsbrad][/spo] Bir tünele denk geliceksin. içinde bir chest var. sakın açma. detect trap'i aktifleştir. 20^li levellarda alınan ilk ravenholdt görevi bununla ilgili.[Bu mesaj StRencher tarafından 17 Eylül 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar