xzbit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkadaslar megler damegleri ne zamn duzelecek bi bilginiz varmı satfsıda aynı damegi veriyorum bu nası iş ya bole olcaksa sattflarıda silsinler ne anlamı varki aglamak istiyorum millet çatur cutur ıtem kasıyor ben olup lvl dusuyorum buna bi çare bulunacakmı????? the lost lover lvl 61 arc.mage beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sen aglama ya basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Belirli bir tarih yok.. Bug list'te bu yer alıyor ama şu zamanda düzelicek diye birşey yazmamış adminler..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya bu k.e açılalı 1ay olcak bu nasıl iş ya cz gidemiyorum ıtem kasamıyorum lvl kasamıyorum eeee ben neden oynuyorum uffffffffffff delirecem ya zaten k.e açılalı oyun girmiyorum sınırden ben bu oyunu bırakır.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Off kalıymış falan yalanın en büyükü..İnanmayın böyle birşey bilmeyen adamlara..Offical forumlarda yazıyor bug listte ve düzelicek diye.Safmı sanıyorsun kendin gibi herkezi git başka yerde atıp tut..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adamlar hep bole ke gelıcek diye 1 ay keklediler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Düzelmiycek stafflar yakında daggerlarda bozulcakmış kimse kimseyi kesemiycekmiş ke dostluk barış kardeşlik olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Daha ne bug'u ya bug falan yok millet... Salı gunku savaşta gayet normal şekilde nova ile vuruyordum Orclara, bundan sonra bu şekilde gidecek daha fazlasını beklemeyın kesınlıkle... Arenada bir Orc asasin arkadasla ölesine kapıştık herşey gayet normaldi...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yeter bu kadar kan döküldüğü.. Barış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 17 Eylül 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Daha ne bug'u ya bug falan yok millet... Salı gunku savaşta gayet normal şekilde nova ile vuruyordum Orclara, bundan sonra bu şekilde gidecek daha fazlasını beklemeyın kesınlıkle... Arenada bir Orc asasin arkadasla ölesine kapıştık herşey gayet normaldi... Kasımpatı bug olup olmadığını şu şekilde anlarsın : Eğer asan iyise arenada asa ile nova at birine hatta thorn falanda at sonra eline kılıç al dandik bişey onla aynı büyüleri yap ve dmg lara bak. Ben bazen kılıçla novada daha fazla vuruyorm. Eğer dmgler arasında 50-100 fark varsa bugggg var demektir staff çalışmıyodur. Not : Stafım lycoan +7 kullandıım kılıç long sword +3 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 17 Eylül 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Daha ne bug'u ya bug falan yok millet... Salı gunku savaşta gayet normal şekilde nova ile vuruyordum Orclara, bundan sonra bu şekilde gidecek daha fazlasını beklemeyın kesınlıkle... Arenada bir Orc asasin arkadasla ölesine kapıştık herşey gayet normaldi... sen papersin fazla fark etmez pette çok fark ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Shaklaban, 17 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: said: KaSiMPaTi_1, 17 Eylül 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Daha ne bug'u ya bug falan yok millet... Salı gunku savaşta gayet normal şekilde nova ile vuruyordum Orclara, bundan sonra bu şekilde gidecek daha fazlasını beklemeyın kesınlıkle... Arenada bir Orc asasin arkadasla ölesine kapıştık herşey gayet normaldi... sen papersin fazla fark etmez pette çok fark ediyo Beyler siz hala olayın staffla verilen dmg kısmındasınız. Ya ben kılıçla aynı dmg yi veriyosam neden staff kullanayım. Stafflarda bugg var staffların bi takım özellikleri çalışmıyor ve bunu staff olmayan başka şeylerle karşılaştırarak öğrenebilirsiniz. Gidin arenaya elinize dagger alın kılıç alın değişik asalar alın deneyin işte büyülerinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben zaten elimde +3 reduced kalkanla geziyorum en azıdan 80 civari defens veriyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Shaklaban, 17 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki: Ben zaten elimde +3 reduced kalkanla geziyorum en azıdan 80 civari defens veriyo. 73 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 17 Eylül 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Daha ne bug'u ya bug falan yok millet... Salı gunku savaşta gayet normal şekilde nova ile vuruyordum Orclara, bundan sonra bu şekilde gidecek daha fazlasını beklemeyın kesınlıkle... Arenada bir Orc asasin arkadasla ölesine kapıştık herşey gayet normaldi... Benim bildiğim kadarıyla iyi ve deneyimli bir oyuncusun ama sanırım savaştaki damage lerin cz den farklı olduğunu unuttun.Savaşta 1300 vurduğum halde cz de bu en fazla 800-900 olur lvl 66 mage ile - en azından böyleydi :( .BU şuan hala var.Adamlar biz hallettik demediği sürece de var olmaya devam edicek,gayet basit bir şey.BU yüzden bende mage karakterimle oynamıyorum. Diğer bir noktada benim genelde mage lere eskisi gibi vuramamam.Rog lara war lara ve priestlere eskisine yakın vuruyorum.Arena da rog la normal kapışman bundan kaynaklanıyor.Ama tutupta bi mage a thorn la vurunca hala 300 damage.Rog a vurunca 600.Çoğu arkadaşım hala kasıyor ama benim açıkçası bu durumda içimden gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mage goblin giyodur, resist basmıştır, ondan. bi de bu asa bug ı deil. asada bişi yok. elemental damageler bozuk. o yüsden gidin training staff yaptırın (52 ap :D) wiz+7den daha fazla en azından :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beyler benim damegeler ii ya eskisi gibi ben bi deişiklik gmremedim pek kendimde.Tam bilmiyorum tahminen bizim vuruşumuz düştüyse onların da hp si düşmü olabilir tabi oyuna girersem emin olup sölicem :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi bırakın ya ben 2500 vururken su an 1500 anca vuruyorum stafı çıradım aynı vuruyorum tabi bu novayla dierlerini solemeyim ice nop olduk zaten[signature][hline]the lost lover lvl 61 arc.mage beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paper mageler fazla etkilenmedi bug dan, çünkü dmgin çoğunu staffdan değil MP den alıyorlar. Pet magelerse mahvoldu , çünkü staff herşey demek.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar