King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yok öyle bir saçmalık. Ben muayene olduğum için biliyorum. Yalnız adamı çırılçıplak soyuyorlar onu bilin.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 02:16 tarihinde demiş ki: şaka diil.. bizim cafede 2 tane elemanı sigortalı yaptırdık saglık raporu almaya gitmişlerdi. bi geldiler suratlar donuk .. bi tanesi kız. noldu dedim hiç yok bişi falan dediler.naaptılar dedim hiiiç!!??! falan dediler ama ben rahat bırakırmıyım öğrendim.. ucunda pamuk olan bi çubuk vermişler ikisinede tuvalette fotokopi kagıdında yazıyomus herşey anuse sok çıkar sonra kabına geri koy getir diye.. eheuhe cok güldüm tabii := oo bu çok iimiş:D.Abi iide neden onlara bu derece bı şey yaptırılmış,insanın agırına gıder yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 e o zman gelen geçen ben homoyum der yırtar askerlikten, bi şekilde kanıtlaman lazım.. evet hoş bişi değil ama boyle..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fotomontaj vs olayları alıp yurudugu ıcın resmı kabul etmıyolar artık ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ozel sigorta falansa tam bir saglik raporu istiyorlar . oyle bir rapor icin her yerden oldugu gibi alt taraftan da numune aliyorlar . sskda oyle bir uygulama yok ama belki firlama bir doktorsa olabilir ahhaha[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hiç askere giden pati yokmu yawwww bole ajaip şeyler olurmu walla bende sokturmam kardesşm ..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mike, 15 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: aaa bişi sorcam Bülent ersoy askere gittimi Gitti abi.okul arkadaşımın babasının askerlik arkadaşı.Fotoğrafını gösterip durur siyah beya bütün koğuş dizilmiş ''toplu'' fotoğraf çektirmişler.[signature][hline]Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: tellos, 15 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki: hiç askere giden pati yokmu yawwww bole ajaip şeyler olurmu walla bende sokturmam kardesşm .. Tam imzalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yok arkadaşım böyle şeyler.. bu olay sünnetten önce 'baltayla keseceğiz' 'kökten keseceğiz..' 'hiç bişey bırakmayacağız' 'Ben kasapta çalışıyorum' gibi abuk korkutmaların biraz daha ilerlemiş modeli o kadar[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 şu dakikaya kadar huşu içinde takip ettim. herkes amma bilgiliymiş ya bu konuda? ilginç..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mike, 15 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: aaa bişi sorcam Bülent ersoy askere gittimi gitmiş. savaş ayla aynı bölükteymiş galiba. a takımının bi bölümünde öyle bi pot kırmıştı savaş ay.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: tellos, 15 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki: hiç askere giden pati yokmu yawwww bole ajaip şeyler olurmu walla bende sokturmam kardesşm .. ben daha yenı askerden geldım gercı yedek subay yaptık , normal erlere naapıyolar cokda net bılmıyorum ancak bıldıgım kadarıyla : normal bır adamsın fızıksel bır arızan yok askerlık subesınde senı donuna kadar soyuyolar,(sünnete bakıp bakmadıklarını bilmiyorum-bende bakmadılar) boy kilo fiziksel sorun vs onlara bakıp senı hastaneye sevkedıyolar ,hastanede amcalar cok da ılgılenmeyerek senı heyete sokuyolar (yanı 10 larca soru soruyolar) , sadece soru soruyolar ... sende kalp varmı dedıklerınde yok dersen sorun yok soru sormaya devam edıyo var dersen gıdıyon testlerını yapıyolar , sonra devam edıyo bobrek dalak vs ... sorun var dersen alakalı tetkıklere yolluyolar senı yoksa pek muayene falan olmuyo steteskopla bi kalbine bakıyolar bide cigerlere o kadar ... bu noktada eger ben gay im ibrazında bulunursan o zamanda onun tetkikine gönderiyolar ... yani sen ormal bir Türk evladı olrak normal şekilde aslanlar gibi askerliğini yapmaya gittiğinde kimse kıçına bişeyler sokmaya çalışmıyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 test çok basit sen orda dururken yüzünde gülümseme varsa ve halinden memnunsan gay bu diyolar neticede gidecegin koğuşta 50 erke kvar ve cennete gidiyorum diye düşünenler seviniyolar tabi ha yok somurtuyosan bezmişsen fln tmm geç diyip alıyolar :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yuh dyna bütün gayleride motor yaptın ha :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: The_Delucian, 15 Eylül 2005 18:19 tarihinde demiş ki: said: tellos, 15 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki: hiç askere giden pati yokmu yawwww bole ajaip şeyler olurmu walla bende sokturmam kardesşm .. ben daha yenı askerden geldım gercı yedek subay yaptık , normal erlere naapıyolar cokda net bılmıyorum ancak bıldıgım kadarıyla : normal bır adamsın fızıksel bır arızan yok askerlık subesınde senı donuna kadar soyuyolar,(sünnete bakıp bakmadıklarını bilmiyorum-bende bakmadılar) boy kilo fiziksel sorun vs onlara bakıp senı hastaneye sevkedıyolar ,hastanede amcalar cok da ılgılenmeyerek senı heyete sokuyolar (yanı 10 larca soru soruyolar) , sadece soru soruyolar ... sende kalp varmı dedıklerınde yok dersen sorun yok soru sormaya devam edıyo var dersen gıdıyon testlerını yapıyolar , sonra devam edıyo bobrek dalak vs ... sorun var dersen alakalı tetkıklere yolluyolar senı yoksa pek muayene falan olmuyo steteskopla bi kalbine bakıyolar bide cigerlere o kadar ... bu noktada eger ben gay im ibrazında bulunursan o zamanda onun tetkikine gönderiyolar ... yani sen ormal bir Türk evladı olrak normal şekilde aslanlar gibi askerliğini yapmaya gittiğinde kimse kıçına bişeyler sokmaya çalışmıyo ... aha işte somut bi acıklama bitmişitr(.) demekiş neymiş efsaneymiş..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: tellos, 15 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki: hiç askere giden pati yokmu yawwww bole ajaip şeyler olurmu walla bende sokturmam kardesşm .. Rekor :-)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 belki kendiin parmaklıyo[signature][hline]nick:yocas level:34 race:assasin np:380 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ne enteresan şeyler duyuyosunuz yaw millet askerden tırstırmak içinmi buluolar acep bunları[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 komedi bi topic olmuş yaa :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mike, 15 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki: valla bana bi kadın getirmişlerdi bişi hissediyomusun demişlerdi evet devam et demiştim bitmişti nasıl yani anlamadım[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: BoDrUmLu, 16 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: Mike, 15 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki: valla bana bi kadın getirmişlerdi bişi hissediyomusun demişlerdi evet devam et demiştim bitmişti nasıl yani anlamadım aynen bende :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Allahtan bağırsak ameliyatı olmuyosun olm daha feci olaylar başına geliyor emin ol[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dotu kıllı olanlar napıomuş :D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok öle bişey[signature][hline]:tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: araba_200, 15 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 15 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki: test çok basit sen orda dururken yüzünde gülümseme varsa ve halinden memnunsan gay bu diyolar neticede gidecegin koğuşta 50 erke kvar ve cennete gidiyorum diye düşünenler seviniyolar tabi ha yok somurtuyosan bezmişsen fln tmm geç diyip alıyolar :) yaw ben ordayken senın bu deikerlin gelir aklima gulme krızın girerim o zaman azmiş gay die doweler heralde:D evet ya, bende düşündükçe kahkaha atıyorum. dynamick yaktın bizi. [Bu mesaj elesso tarafından 17 Eylül 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar