bega Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben bu adamin samimiyetine olan inancimi live8'e cikmadigi gün kaybettim zaten, gözümden düştü, bitti yani.. (Tavsan daga küsmüs dagin haberi olmamis hesabi)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 walla herkese saygım vardır ama bence bu rap mep hiphop (kcını salla!!! ne alakaysa) sacma dorudürüst bi emek filn yok bence bu zenci müziklerinden önce bumların hepsinin atası olan ve yine zenci müziği olan blues'u dinlemenizi öneririm ondan sonrada şöle en azında 70 lerden başlayıp gercek müzik olan duygu ve anlam taşıyan, üzerinde uraşılan kafa patlatılan duygu yogunluğuyla yazılan HARD'N'HEAVY yani gercek rock'ı bi dinleyin derim size...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Rap, hip hopla bluesun ne alakası var allahaşkına.. Eminem, 50 cent gibi ucuz grupların atası Public Enemy ve Run DMC benzeri gruplardır..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 her türlü müziği dinledim hepsine saygım var bu güne kadar hiç birine bok atmadım ama cezaya atıyorum nedenmi? 1) Eminemi taklit ettiği için 2) Ben rapçiyim diye ortalarda gezerken onun belkide haftalarca uğraşıp yazdığı şarkıları ben 20 dakkada yazabilince ne kadar boktan olduğunu anladığım için 3)daha öncede söylendiği gibi "amerika savaş ister diye doldu bu sayfa arakamdaki tayfa vs vs vs..." diye amerikaya bok atan cümleleri nike t-shirt adidas ayakkabı nike şapkayla sarf ettiği için Bu yüzden tek favori şarkım Ceza Diss :D[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: mentalman, 25 Temmuz 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Avrupa turnesini İstanbulda tamamlaması teklif edilen Eminem Terör korkusu yüzünden teklifi reddetmişti. Ama eminem terör korkusunu yendi. Hemde tam 1.5 milyon dolara. Eminem 50 centle çıktığı avrupa turnesini istanbulda tamamlayacak. Eminem eğer istanbula gelmeseydi turnesini irlandada tamamlayacaktı Biz gidiciyiz yani öylemi? :D ( konu sapmış okumadım postları (: )[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İdare edin arkadaşlar, bu aralar Eminem'e bok atmak, beğenmemek trend..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eminem büük adam..öyle söz yazan gelmedi daa! dinlemem ayrı mesele ama etkilenmemek elde deil[signature][hline]**IN METAL, WE TRUST** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1.5 Milyon Dolar > Terör Korkusu Kısa ve Öz... [Bu mesaj gokkkan tarafından 02 Ağustos 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Slat, 02 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Rap, hip hopla bluesun ne alakası var allahaşkına.. Eminem, 50 cent gibi ucuz grupların atası Public Enemy ve Run DMC benzeri gruplardır.. Bikere sunu sölim herkese ve her müziğe saygım var ve tartışmam bunları cünkü manasız olur... zevkler tartışılmaz... bunu bilirim ancak benim sölemek istedim sey su özellikle zencilere hayranlık duyupta bunları dinliyenlerdde var ... bende sunu sölemek istedim ama acıklayamadım sanırım zencilere hayranlık duyupta bu müzikleri dinleyenler (bence, herkese göre değişebilir...) öncelikle blues ve cajj gibi müzikleri ve gecmişten bu yana geliserek gelen müzik tarzlarını dinlemelerini ve böylellikle tek bi tarza saplanmadan düzgün bi müzik kültürü edinöelerini tavsiye ediyorum Şahsen ben birçok tarzı dinledim ve ( hiphop ve rap te dahil...) kimini beyendim kimini beyenmedim ama beyendiklerimi şu an hala dinliyorum ve bence en iyisi blues'dur diyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Anladım :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Fifty Cent Grup deil iğrenç hiç de deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ilginç gelebilir ama 50 cent grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Hellsing, 05 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki: ilginç gelebilir ama 50 cent grup Hayır 50 cent grub değil G-unit 50 cent'in bulunduğıu gruptur.50 cent tek başına bi rapçidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eee yalanmı oldu? reklamı bile yok.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eminem hastanede turne iptal[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ohhhhh geberir işallah öküz bakışlı dro!!![signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Blue da türkiyeye geleceğinde Lee Ryan hasta olmuştu hep bööle yapıyor bunlar!![signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne emine 50 sente mi geliomuş? zxuhahazha[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nerelere kaçsak diyebilceğim haber.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: misanthrope, 07 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ne emine 50 sente mi geliomuş? zxuhahazha hahah bende daha ucuza kapanır :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: misanthrope, 07 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ne emine 50 sente mi geliomuş? zxuhahazha Röhhhh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 emine ve fiftisent'e kafam girsin... :rock:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ıyyyy. içim kalktı ismini görünce bile.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ndn hep en kötü şeyler türkiye nin başına gelir diycekdim ama seviyo galiba bizi son saniyede kurtardı bizi eminem ve 50 centten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: misanthrope, 07 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ne emine 50 sente mi geliomuş? zxuhahazha HA HA HA ne komik şeysin sen öyle?[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar