Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eminem Türkiyeye geliyor !!!! Hemde yanında 50 centte var...

mentalman

Öne çıkan mesajlar

ben bu adamin samimiyetine olan inancimi live8'e cikmadigi gün kaybettim zaten, gözümden düştü, bitti yani.. (Tavsan daga küsmüs dagin haberi olmamis hesabi)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

walla herkese saygım vardır ama bence bu rap mep hiphop (kcını salla!!! ne alakaysa) sacma dorudürüst bi emek filn yok bence bu zenci müziklerinden önce bumların hepsinin atası olan ve yine zenci müziği olan blues'u dinlemenizi öneririm ondan sonrada şöle en azında 70 lerden başlayıp gercek müzik olan duygu ve anlam taşıyan, üzerinde uraşılan kafa patlatılan duygu yogunluğuyla yazılan HARD'N'HEAVY yani gercek rock'ı bi dinleyin derim size...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

her türlü müziği dinledim hepsine saygım var bu güne kadar hiç birine bok atmadım ama cezaya atıyorum nedenmi?
1) Eminemi taklit ettiği için
2) Ben rapçiyim diye ortalarda gezerken onun belkide haftalarca uğraşıp yazdığı şarkıları ben 20 dakkada yazabilince ne kadar boktan olduğunu anladığım için
3)daha öncede söylendiği gibi "amerika savaş ister diye doldu bu sayfa arakamdaki tayfa vs vs vs..." diye amerikaya bok atan cümleleri nike t-shirt adidas ayakkabı nike şapkayla sarf ettiği için

Bu yüzden tek favori şarkım Ceza Diss :D[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mentalman, 25 Temmuz 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
Avrupa turnesini İstanbulda tamamlaması teklif edilen Eminem Terör korkusu yüzünden teklifi reddetmişti. Ama eminem terör korkusunu yendi. Hemde tam 1.5 milyon dolara. Eminem 50 centle çıktığı avrupa turnesini istanbulda tamamlayacak. Eminem eğer istanbula gelmeseydi turnesini irlandada tamamlayacaktı

Biz gidiciyiz yani öylemi? :D
( konu sapmış okumadım postları (: )[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 02 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
Rap, hip hopla bluesun ne alakası var allahaşkına..

Eminem, 50 cent gibi ucuz grupların atası Public Enemy ve Run DMC benzeri gruplardır..

Bikere sunu sölim herkese ve her müziğe saygım var ve tartışmam bunları cünkü manasız olur... zevkler tartışılmaz... bunu bilirim ancak benim sölemek istedim sey su özellikle zencilere hayranlık duyupta bunları dinliyenlerdde var ... bende sunu sölemek istedim ama acıklayamadım sanırım zencilere hayranlık duyupta bu müzikleri dinleyenler (bence, herkese göre değişebilir...) öncelikle blues ve cajj gibi müzikleri ve gecmişten bu yana geliserek gelen müzik tarzlarını dinlemelerini ve böylellikle tek bi tarza saplanmadan düzgün bi müzik kültürü edinöelerini tavsiye ediyorum

Şahsen ben birçok tarzı dinledim ve ( hiphop ve rap te dahil...) kimini beyendim kimini beyenmedim ama beyendiklerimi şu an hala dinliyorum ve bence en iyisi blues'dur diyorum :-)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
eminem hastanede turne iptal[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...