NoS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 benim oyum slashindir not:en karizmyı soruyorum en ii çalanı veya o karizma ama kötü çalıyo gibi geyikler yapmıyalım
tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 +1[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır''
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 zakk wylde ozzy konserinin bi tanesinde çok iyiydi mr.crowley çaldıkları şarkıyı izlemiştim , steve vai de şekil yapıyo bayaa mustaine i de çok şekilli bulurum[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 limp bizkitdeki maskeli eleman iyi ben lisedeyken[signature][hline]FİLTHY PLAY!
NoS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 da o yüzündeki boya bildiğim kadarıyla ama oda karizma bi tipdir
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kirk[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Jester Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Jesper Strömblad tabi ki. ne dememi bekliyordunuz ki?[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust.
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 basçıları da dahil edebilirmiyiz bu listeye? onlarda gitar çalıyo sonucta =)[signature][hline]g3nksquad lütfen
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 e basta rakip varmı cliff'e :)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
NoS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dahil edebiliriz bu arada ikinci isim olarak da bucketheadi veririm böyle garip ama karizmatik bi tip
Jester Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 walla ikinci diyorsak birinci Jesper Strömblad ama ikinciyide Björn Gelotte alır rahat.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust.
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 zakk wylde her şekil hükmeder.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Jester, 12 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Jesper Strömblad tabi ki. evet aynen bunu yazmak ıcın gırdım topice, ama benden once davranmış jestercan :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 En karizmatik : Steve Vai En Duygulu: BB King En İçten : Brian May[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Eee aynı şey lan bunlar :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 allah aşkına Jesper ın neresi karizma , tamam ii şeyler yazio çalio edio da, adam çalio sadece.. sıradan tipte b i adam. böle izlerken etkilenmiosun.. ben Mustaine in duruşundan etkileniom baya.. onun dışıında, Chuck Schuldiner karizmatik gelir bana :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bence Mortis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Chuck. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Children of bodom - Alexi "Wildchild" Laiho
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mortis öyle deme adam gayet karizma yani salak sacma Touch of Red clibindede anlasılıyo bu, dovmecı onundekı pozlarda falan. Sacları falanda cok guzel adamın düz uzun sarı. Gayet karizma bence yani[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Jesper - Inflames -[signature][hline]
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 james hetfield[signature][hline]"Waste" me my friend again..
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Aynanın kel gitaristi en karizması bence..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Petrucci. Ağzını oynatması bitiriyo beni eheheh
Öne çıkan mesajlar