SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Dün TV de komedi filmi Knight i izledim bi an düşündüm o zamanlarda olsaydım şu anki hiçbişi olmasaydı gene böle mi olurdum neler deişirdi (karakter açısından) sadece eve getirecein bi ekmei veya kazanacaın bi mızrak zaferimi önemli olurdu veya meydanda idam edilicek birini ailecek ön sıradan mı izlerdik.. Peki arkadaşlar siz hangi zamanda olmak isterdiniz veya doru sormak gerekirse hangi zamanda ne olmak isterdiniz tabi bu yorum sadece geçmiş zamanlarda olmalı hiçbirimizin geleceği bilemiyecei gerçeini düşünürsek. :) Şahsen ben şövalye zamanlarında ünlü bir demirci olmak isterdim herkezin peşinde koştuğu karımla ufak bi evde 1 2 çocukla bahçede meyve sebze yetiştirmek isterdim yani stressiz olmak isterdim. :P Peki siz?[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 digiturk te verilen knight's tale mi bahsettigin film :) güzel filmdir :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Evet çok hoşuma gitti filmin gidişi hem komedi hemde bir sürü mesajı vardı :)[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 benım en buyuk hayallerimden biri elımde kılıç , sırtımda pelerin üstümde zırh bir savaşa soylu olarak katılmak. hatta böyle kendi fantazilerim bile oluyor arada sokakta 5-6 arkadaş yururken birileri çıksa yolumuzu kesse kılıçlarımızı çıkartsak aynı anda falan böyle.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bir savaşçı olarak atımda üstümde zırhım kötülük saçan biri olmak isterdim ben orta çağda böle gittiğim yerde korkucaklar ama bu vücudum ve bilgimle gitmek istiyorummm :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dragonlance okuyunca banada oluyo keşke büyücü olsaydım krynn de ama :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Nazi Almanyası döneminde SS subayı olmak isterdim.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar