bravecik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BioHazarD, 05 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: türkiyede orjinal oyun satan yer tarif et gidip alıyım? haha diyosun ki urfa da harvard wardı da biz mi okumadık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sadece 1 orjinal oyunum oldu şimdiye kadar nfs 2... hey gidi günler hey[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ne kadar orjinal oyun alıp oynamak istesem de oyunlara eklenen korkunç kdv ler yuzunden alamıyorum.Sonuçta bir diabloya zamanında 100$ kim bayılabilirdi? Acıkcası ben değil =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Güncelleme Lütfen bu kısma sadece kopya oyun alanlar mesaj atsın[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende internettetn indiriyorum. orjinal oyunda ya wow gibi kesin alınması gereken oyunsa yada türk oyunuysa yada türkçeyi destelkeley nbi oyunsa aldım bu güne kadar. onun dışında direk netten. :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ne orjinali abi millette para var huzur var alır tabi biz bilgisayar alamıyoz oyun alsam ...ıöaöı takıp oynuyacam oda ayrı bi topic açtırır yani[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Oyununa baglı orijinal oyunda aldım bastrıp parasını kopyada aldım simdi internetten adam gibi multiplayer oynanacak oyun varsa hic acımadan orijinalını alıp orijinal serverdan oynuyrm ama 1 kere bitirip daha snra hic yuklemeyecegim bir oyunuda orijinal almak bana mantıksızca geliyor onuda netten cekiyrm yani ya orijinal alıyrm yada netten cekiyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kopya alıyorum. ikisinden de alanlar buraya yazsın çünkü unutmayın 1 şişe lağım suyunun içine 1 damla temiz su atarsanız o yine lağım suyudur. ama 1 şişe temiz suyun içine 1 damla lağım suyu atarsanız o artık lağım suyudur.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Müstakbel bir NGC sahibi olarak orijinal.[signature][hline]yegyee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 korsan alıyorum ama niye, fiyatlar uçmuş ancak üst gelir grubu alır anları ancak biz napıyoruz gidiyoruz sevgi yoluna alıyoruz naapalım cok pahalı orjinal emeğe haksızlık ama bu kadar da pahalı yapılmaz ki bi oyun en fazla bikaç ay bağlanacan o oyuna git sevgili bul bağlan ona daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yurtdışındayken gider arada orjinal oyun alıp gelirdim bide kampanyalar felan olurdu hep. Burdan orjinal oyun nadir alıyorum çünkü bizimkiler uyanık olduğundan geçirdikleri kadar geçiriyorlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ebayden aliyorum oyunlarimi ve cdkeylerimi :) bazi 0 satan tipler var oldukca ucuza yolluyorlar. tavsiye ederim. (burda 70-80'e satilan oyunu 50ye alabiliosun bazen)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kopya alıyorum yalan mı sölim? Ama orjinal oyun satışının yaygın olmasını çok isterdim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar