Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopya oyun

tBF

Öne çıkan mesajlar

Ne kadar orjinal oyun alıp oynamak istesem de oyunlara eklenen korkunç kdv ler yuzunden alamıyorum.Sonuçta bir diabloya zamanında 100$ kim bayılabilirdi? Acıkcası ben değil =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

bende internettetn indiriyorum. orjinal oyunda ya wow gibi kesin alınması gereken oyunsa yada türk oyunuysa yada türkçeyi destelkeley nbi oyunsa aldım bu güne kadar. onun dışında direk netten. :D[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyununa baglı orijinal oyunda aldım bastrıp parasını kopyada aldım simdi internetten adam gibi multiplayer oynanacak oyun varsa hic acımadan orijinalını alıp orijinal serverdan oynuyrm ama 1 kere bitirip daha snra hic yuklemeyecegim bir oyunuda orijinal almak bana mantıksızca geliyor onuda netten cekiyrm yani ya orijinal alıyrm yada netten cekiyrm :)
Sosyal ağlarda paylaş

kopya alıyorum.

ikisinden de alanlar buraya yazsın çünkü unutmayın 1 şişe lağım suyunun içine 1 damla temiz su atarsanız o yine lağım suyudur. ama 1 şişe temiz suyun içine 1 damla lağım suyu atarsanız o artık lağım suyudur.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

korsan alıyorum ama niye, fiyatlar uçmuş ancak üst gelir grubu alır anları ancak biz napıyoruz gidiyoruz sevgi yoluna alıyoruz naapalım cok pahalı orjinal emeğe haksızlık ama bu kadar da pahalı yapılmaz ki bi oyun en fazla bikaç ay bağlanacan o oyuna git sevgili bul bağlan ona daha iyi bence
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışındayken gider arada orjinal oyun alıp gelirdim bide kampanyalar felan olurdu hep. Burdan orjinal oyun nadir alıyorum çünkü bizimkiler uyanık olduğundan geçirdikleri kadar geçiriyorlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...