Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 http://www.albinoblacksheep.com/flash/hobbits eheh..[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com
Leath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sevemedim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 off all your base are belong to us bir bu iki.. dilime dolandı ehe "they are taking the hobbits to isen gard nırını nırını nın nının"[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
metboy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 clubber bir legolas'ı hiç düşünmemiştim heh.[signature][hline];;suitfly
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hep aynı laflar[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 güzelmiş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 değişik :-)[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 all your base are belong to us tadında yapmaya çalışmışlar, tuzu eksik olmuş.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lan bi legolas vardı, onu da batırmışlar en sonunda eheh. they're taking the hobbits, they're taking the hobbits.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Öne çıkan mesajlar