Normand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 merhaba ben wowa yenı başlıycam acaba ücretsiz sunucu varsa bana dowloand ve uye link lerini verirmsiniz bide accık ogretırsenız ss lerle fılan iyi olur şimdiden saolun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Burada illegal wow sunucuları hakkında konuşmak YASSAK. ver parasını orjinal al. Zaten orjinaliyle illegal serverlar arasıdna dünya kadar fark var.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hea anladım saol :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burner Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya WoW oynamayın siz geri dönün UO ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 WoW oynuyor olmuyorsunuz ki. World of Warcraft oyununu kullanarak ortaya çıkmış yarım yamalak amatör bir emulator'da başka bir oyun oynuıyorsunuz.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tamam arkadaslar sakin, adam anlatim tamam demis birakmis zaten...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İlegal serverlara hiç başlama zaten insanı oyundan soğutuyor. Bir arkım bu bedava serverelarda oynarken oyunu hiç beğenmemişti. Ban niye oynuyorsun diyordu. Bir gün gelip orjinal serverı kendi gördü şimdi oda orjinale başlamayı düşünüyor.[signature][hline]Sargas >> lvl46 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar