Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bilyiorum kimse bakmıyorda elinde olan varsa denerseniz sevinirim :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben girmiyorum ztnde....sonuçta KE geldi beta kapancak nie oynuyosunki_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olsun :D np 40k oldu dehşete dvm itemlarımıda ayarla geliom ben ^^ skull hammer olsun 1x şekil olur chitin shield sen takarsın bana ssde yeter :D chitin set +7/12 ye de razıyım ben yaf :P cleric earningleride kardeş kardeş paylaşak ::D:D Neyse oyunda bişi var 5 acc. ile denedim inv. pass dio[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kapanmış olmasın_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kapalı olsa girmez hackshield da takılır :/ da neyse amann kapanırsa ne diyim enion +6 fp set +7 ile pk çok zevkliydi :D siteye ve forumada giremiorum pc den galiba xD[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Olan biri denesin şu zıkkımı ya lütfen :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ahahahha sen gel orc çar akscektin ya hani_?güya bugün 40 yarın 45 yarında sonra 50 olcaktın_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 siteyede giremiyorum xD account açıcam 0 dan diğerinide satam mı 8gb e fln? :P[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ahahah kim alır 8gbye lvl 57 çarı.. lvl 60 çar bile 5 gb isityolar artık:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 subat a kadar 60 yapcam yeni açıcağımı :D girdim siteye state i yazaıyorum la havleee[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: TrTownUser, 17 Eylül 2005 10:04 tarihinde demiş ki: Olan biri denesin şu zıkkımı ya lütfen :( [signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 niye takıldınız bu betaya bu kadar ya :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Olm xxxx chest kırdırmaktan :D elimis yoruldu böyle warriorlara 2 shadow sallayınca :D yatıyolarya bide çok zevkli oluo hele 1 priest 1 assasian nasıl deniliyo bilmiyorum :D ben tank yapıroum o girip kesiyor Spike town xD (en fazla hit 7kişidir ^^) off siteden acc alamıyorum orc oluyorum !! meta :D parasit atmıcam söz :P[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya abi ben sizi cidden anlamıyom benden sonra kayıt olan 2317632761263216 kişi benim mesajımı aşmış hatta 1kyı aşmış sende böyle kendin bişir kendin ye misali açısyosun postmu kasıyosun deyiyeyim ne diyeyim artık...neyse kırılma ama yeter artık 15 mesajdan 12si senin ztn:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 post kasmak demeyelim okul açıldı bi çok pati yok burada sıkıldım sabah 4 saat anca yazdım şeye cvp yok :( böyle takılcas artıq napam :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :(:( sanki normaline girio :([signature][hline] orc olmak insanlığa aykırı :D 55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar