Trasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 93/94 GS : 4. Puan : 2 94/95 GS : 4. Puan : 3 96/97 FB : 3. Puan : 7 97/98 : GS 4. 4 Puan BJK 3. 6 Puan 98/99 GS : 2. Puan : 8 99/00 GS: 3. Puan 7 00/01 GS : 3. Puan : 8 BJK 4. Puan : 4 01/02 GS 2. Puan 10 FB 4. Puan 0 02/03 GS : 4. Puan 4 03/04 GS : 3. 7 Puan BJK : 3. 7 Puan 04/05 FB : 3. 9 Puan 05/06 FB ? ? Galatasaray : 9 Fenerbahçe : 4 Beşiktaş : 3 Kere katıldı .. Galatasaray 2 kere 2. 3 kere 3. 4 kere sonuncu olmuş Fenerbahçe 2 kere 3. 1 kere sonuncu olmuş Beşiktaş'ta 2 kere 3. 1 kere sonuncu olmuş .. Puan ortalamaları.. Galatasaray 5,4 Fenerbahçe 5,3 Beşiktaş 5,6 Can sıkıntısından boyle birşey yapiyim dedim..[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: ReDDoG, 15 Eylül 2005 01:57 tarihinde demiş ki: OOoOo hem sex hayatı süper. hem de çok pis g.t olduk. buraya tez kilit vurula ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=143674 sanırım bu topicteki mesajına bakarak reddog öyle bir tepki vermiş:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 geçmiş..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mazii...[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 elbette bu istatistikleri değerlendirirken rakip takımları ve kaçıncı torbada kuraya katılındığını göz önünde bulundurmak lazım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yo bence oyle bısey yapılmamalı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mantar, 16 Eylül 2005 01:44 tarihinde demiş ki: elbette bu istatistikleri değerlendirirken rakip takımları ve kaçıncı torbada kuraya katılındığını göz önünde bulundurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tablolar yanlış zaten çeyrek final gözükmüo eh[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yalnız bi kaç yerde yanlış var gibime geldi her ne kadar emin olmasamda 00/01 de gs 2. oldu zaten o sene 2. tura ilk kez çıktık. 01/02 de ise son maç psv yi yenince her durumda lider olduğumuzu hatırlıyorum 2-0 yenip tur atlamıştık lider olmamız lazım ama bunda o kadar emin diilim [Bu mesaj Larva tarafından 16 Eylül 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben de GS 10 kez katıldı diye biliyorum.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 walla bana sorarsanız kaç kere katıldı bilmiyorum ama en başarılı Galatasaray kesinlikle ama adamlar nankör tabi tesadüf diolar olur canım böle şeyler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 uefa.com a girin .. orda Champions Leuge'i seçin History olacak yukarı tarafta tıklayın ve sonuçların tamamen doğruluğuna bakın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi defa şampiyonlar ligi şekli e az 4 defa değişti. galatasarayın ilk katıldığı şampiyonlar ligi 4erden 2 grup olarak yapılmıştır. o kademeye kadar ön eleme oynanmıştır ve tüm takımlar da ön elemeyle gelmiştir. Gs'nin ilk katıldığı sene çeyref finaldir aslında sadece sistemi değişikti. Tabi göteborg, sparta prag ve barca'lı grupta 2 puan toplayabildik sadece ve çeyrek finalde elendik. Ondan sonraki 2 sene yine sadece şampiyonların katıldığı ve 16 takımın olduğu ve gruptan ilk 2nin çıktığı sisteme geçildi. galatasarayın parma dortmund ile aynı grupta olduğu sene ise 6 gruptan 24 takımlı lige geçildi. burada grup birincileri ve en iyi grup 2incisi çeyrek finale yükseldi. Juventus la aynı gruptayken de bu sistem vardı. 2inci olup çeyrek finale çıkamamıştık. Sonra ise 32 takıma çıkınca şampiyonlar ligi 2 kademeli grup sistemine geçildi. 2001 senesinde galatasaray ilk grubu ve ardından 2inci grubu geçip çeyrek finale yükseldi. Sonraki sene ilk grubu geçip 2inci gruplarda elendi. Hatta 5 maçta 5 beraberlik giderken son maçta barça'ya yenilmişti galatasaray. Arından da sistem tekrar değişti ve ilk gruplardan sonra eleminasyon sistemine geçildi. Yaptığın ortalama hesapları da yanlış. geçen gazetede okumuştum biraz daha değişik oluyor. galatasaryın 1.0ın hemen üzerinde fenerbahçeyle beşiktaşın 1.0ın hemen altında idi maç başına ortalama puanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 puan ortaLamaLarı aynı :D[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar