Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PA!

bounce

Öne çıkan mesajlar

Pa'dan haber yok sanırım .. bi daha hatırlatiyim dedim:)
isim ne olucak onu bi tartışalım burda da .. ben 1-2 gün içinde siteyi halledebilirim(siteyi yapan arkadaş varsa lütfen yanlış anlamasın)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse
"Türkiye'de Rot-Balans sorulur.."
www.uzayli.com
Sosyal ağlarda paylaş

Aşağıdaki mesajı Cleavis nick i ile avaturk forumlarına yollamıştım, bence burası bunu yazmak için uygun bir yer. Aynen aktarıyorum sora "koptum valla copy&paste etmişin" demeyin :)
---

Ya aslında bu işe özlem duyan herkes bana özel mesaj atsın, ayın 21 inden itibaren mesaj yollayanlarla bi kadro oluştururuz, buna yüksek konsey yada kurucular konseyi deriz. Bu konsey herseye karar verir ve ortaya bi taslak çıkarır. Bu taslak bi hafta paticik ve avaturk forumlarında yayınlanır, önerileri vs. de katar kuruluş metnini yazarız ve pa yı kurarız. (yemek tarifi? :) ) Böylece ortaya sağlam bişey çıkar.

Lütfen mesaj yollayanlar burayada bende katkıda buluncam diye mesaj atsınlar. Diğer pa kurucularını da buna katılmalı. Nitekim ortaya tüm üyeleri birleştirecek bişey çıkar. Site olayınıda taslaktan önce halletmeye çalışırız.

Eh daha neyapim. en azından yapıcı olmaktan uzak geyikleri önleriz bu yolla
---
Deolanthe Cleavis[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
Imperial Guard ( www.imperial-guard.net )
Star Wars: Galaxies
---
Diaboli virtus in umbust est
Sosyal ağlarda paylaş

O söz ünlü bi düşünüre ayit, kendisi bu sözü cinsel içerikli bi makalesinde kullansada, içeriği filozofidir. Ayrıca latince, şeytana uymamak asıl maharettir gibi bişeydi anlamı ama tam hatırlayamadım şimdi.[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
---
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MonTezaus, 17 July 2003 00:24 tarihinde demiş ki:
Aşağıdaki mesajı Cleavis nick i ile avaturk forumlarına yollamıştım, bence burası bunu yazmak için uygun bir yer. Aynen aktarıyorum sora "koptum valla copy&paste etmişin" demeyin :)
---

Ya aslında bu işe özlem duyan herkes bana özel mesaj atsın, ayın 21 inden itibaren mesaj yollayanlarla bi kadro oluştururuz, buna yüksek konsey yada kurucular konseyi deriz. Bu konsey herseye karar verir ve ortaya bi taslak çıkarır. Bu taslak bi hafta paticik ve avaturk forumlarında yayınlanır, önerileri vs. de katar kuruluş metnini yazarız ve pa yı kurarız. (yemek tarifi? :) ) Böylece ortaya sağlam bişey çıkar.

Lütfen mesaj yollayanlar burayada bende katkıda buluncam diye mesaj atsınlar. Diğer pa kurucularını da buna katılmalı. Nitekim ortaya tüm üyeleri birleştirecek bişey çıkar. Site olayınıda taslaktan önce halletmeye çalışırız.

Eh daha neyapim. en azından yapıcı olmaktan uzak geyikleri önleriz bu yolla
---
Deolanthe Cleavis[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
---

Katkıda bulunurum ancak bu katkı kurulduktan sonra olacaktır büyük ihtimalle(Training & Squad Leading :) )[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
Sosyal ağlarda paylaş

katkıda bulunurum ve arnavisca da katkıda bulunur. pa kurmak gerek sart bu ıs baska turlu olmaz yapılacak cok ıs var ve uluslararası forumları okudukca mevzuyu daha ıyı anlıyorum kulagıma galaktık savasların yapılmaya baslandıgı soylentılerı gelmeye basladı boyle buyuk bı evrende freelancer olmak pek keyıflı olmayacak tır. galaxiye yon verecek gucun ıcınde olmak gerekır ve artık lutfen gereken ıslemlere baslayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

PA kurulduğunda bir fraction'a dahil olmak zorunlu mu? Yani benim de tercihim imperial ama neutral takılıp herkesin suyuna gitsek daha iyi olmaz mı? Bi de tarafımızı seçtikten sonra PA olarak bize büyük görevler verilecek mi???[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)
Sosyal ağlarda paylaş

İzlediğim kadarıyla PA için paticikte bir birlik sağlanmadi ayrıca
hangi factionda bulunulacağı bence PA kurulduktan sonra karar verilmeli.

Şuan oyunu almıyor eğer bir PA kurulucaksa ve PA dakiler paticikten olusursa oyunu alıp oynayacagım

Ama daha oncede belırtıldı oyle hıgh council master fln gıbı salak title ler olmamalı olmaz zaten amaç birlikte oynamak rp tabiki yapılır...
Sosyal ağlarda paylaş

Netural olma demek, harbiden 0 olmak demektir. Ayrıca zanaatkar PA ları genellikle tarafsız olur, her ikisinede satsın vs. diye.

High Council demedim ben zaten, kuruluışunda söyleyecek şeyi olanlar, tartılşmada söz almak isteyenler, pa nın ismi, tarafı vs. sinin karar aşamasında bulunmak isteyenler yazsın ve özel mesaj atsın, biyerde belli bi saatte toplanır karar veririz herşeye. Toplanma için mIRC programını kullanırız. Ortaya bi taslak çıkarırız ve bu her konuyu kapsar. Taslağı çeşitli forumlarda 1 hafta süresince yayınlarız, 1 hafta sonunda tekrar toplanır, gelen eleştirileri de katarak düzeltmeler vs. yaparız. Son halini veririz PA ya.

Şimdi söylermisiniz bana, forumlarda konuştuk kaç aydır, elimizde belli bişey varmı imperial olmamız dışında. Bence bu düzenlenecek toplantıya herkes katılmalı. Her konuyu tek tek ele alırız, seçenekleri tartışırız, oylarız ve karar alırız. Bundan daha mantıklısı olabilirmi?

Tekrar ediyorum, bu toplantıya katılacaklar bana özel mesaj atsın ve bu foruma yazsın, ayrıca bana mail i ile icq numarasını yollasın ki derli toplu bi yerde olsun. Herkesle tektek konuşarak uygun bi zaman belirlerim ve daha sonra toplantının duyurusunu yaparım. ( Şimdi kendini yetkili olarakmı görüyosun diyenler: bu olay bana bi artı kazandırmaz, sadece biran önce başlayalım diye. Bu konuda yapılacak polemik zamanı uzatacaktır. )[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
---
Sosyal ağlarda paylaş

yahu fps icin clan kuruyo olsak hemen kuracam size bi tane nie rpg de deneyimli arkadaslar su ise al atmiyolar anlamiyorum.theedde bier kac turk var sanirim 2 hafta icinde mos entha dan oraya gelecez madem buradabeceremşyoz belki orada ayak uzeri becerebiliriz.

enaxa evimi, almaya gelicem muhtemelen medium olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...