SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ring upgrad nasil yapılıyor arkadaşlar arama yaptım fakat bulamadım bana bi yardımcı olursanız sevdirik olurum :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Burda hepsi var. Not:Sana bi yiilik anahtar kelime (yuzuk upgrade i hakkkında)[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 15 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ShadowFax tarafından 15 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arama yaptığımı söyledim zati demi kardeş okudun sanırrım :)[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ben arama butonuna bastıktan 13sn sonra buldum konu ile ilgili topic i keyword ü iyi seçin.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yahu kardeşim sen kendin arattınmı doğru dürüst bi anlatım yokki adama search bölümünü oneriosun tobe tobe... bak arkadaşım. ringleri upgrade etmek için aynı ringden bi kactane daha gerekior. tam bi bilgim yok fakat. ornein ring of life basacaksan 2 dene ring of life gerekio birde onun için ozel upgrade sucroll. bu +1 iiçin, +2 için 4 dene ve upgrade scroll. +3 için 8 dene ve upgrade scroll.... vs. boyle sürekli 2 katına cıkarak ilerliyor. (upgrade scrolun ismini bilmiorum ama 100k gibi bi rakam sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: DifferentOne, 15 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: yahu kardeşim sen kendin arattınmı doğru dürüst bi anlatım yokki adama search bölümünü oneriosun tobe tobe... bak arkadaşım. ringleri upgrade etmek için aynı ringden bi kactane daha gerekior. tam bi bilgim yok fakat. ornein ring of life basacaksan 2 dene ring of life gerekio birde onun için ozel upgrade sucroll. bu +1 iiçin, +2 için 4 dene ve upgrade scroll. +3 için 8 dene ve upgrade scroll.... vs. boyle sürekli 2 katına cıkarak ilerliyor. (upgrade scrolun ismini bilmiorum ama 100k gibi bi rakam sanırım) Okuma yazman varmı? Bence postumu dikkatli oku...[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 15 Eylül 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: DifferentOne, 15 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: yahu kardeşim sen kendin arattınmı doğru dürüst bi anlatım yokki adama search bölümünü oneriosun tobe tobe... bak arkadaşım. ringleri upgrade etmek için aynı ringden bi kactane daha gerekior. tam bi bilgim yok fakat. ornein ring of life basacaksan 2 dene ring of life gerekio birde onun için ozel upgrade sucroll. bu +1 iiçin, +2 için 4 dene ve upgrade scroll. +3 için 8 dene ve upgrade scroll.... vs. boyle sürekli 2 katına cıkarak ilerliyor. (upgrade scrolun ismini bilmiorum ama 100k gibi bi rakam sanırım) Eh bari doğru anlatsaydın madem ukalalık yapıcaksın. Ayrıca ben en az 3 defa anlattım :) Her item dan 3 tane lazım, scroll da 50k. +3 bir yüzük için 27 tane lazım özetle. [signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 15 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nie hala uzatıosun anlamış deilim. okuma yazmam gayet güsel. saten nasıl upgrade yapılacağını acıkladım hala nedie urasıosun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Keyword üne kadar yazdım daha ne yapayım. insanları arama yapmaya teşvik ediyoruz.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nesine ugrasıyım ya saçma sapan yazılar yazmayın buraya. jewellery upgrade hakkında cok topic acıldı. Arama yapmayı biraz bilse arkadas 124325342 tane topic bulcak. +hemen polemik başlatmayın[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 iyi güsel hoş. arama yapmaya sevk ediosun fakat bunu onermeden once kendin bi arama yap ondan sona oner bole rezil rusvaa olma. bana bi link versene neresi bunu adam gibi acıklamış hee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şimdi ben rezil rüsva mı oldum? arama yap demek rezillikmi?[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yoo rama yap demek rezillik deilki. sanırım ipi farklı yone cekiosun. dedimki arama yap demeden once kendin arama yap. gecerli bi sonuc varsa ondan sona öneride bulun arama yap die. ama ben kendim aradım inanki varmı bişiler die ama yok. kimse doğru dürrüst acıklama yapmamıs ondan diorum sana bidene ornek ver rezil olma bosuna die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Metakuso, 07 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: hayır. 3 tane +1 = 1 tane +2 3 tane +2 = 1 tane +3 yani +7 yapmak için 3 tane +6 lazım. tabi +6ya getirene kadar 3er tane +1 +2 +3 +4 +5 olacak. unique itemlerın upgradei bu yüzden çok zor şimdi sen burdan bişi anlamıomusun?[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bak ne güsel ornek vermissin bravo. cok deil ama anlaşılır. topic acıldıında bunu yapsaydın cok daha güsel ilgi görecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya beyler kızacanız belki ama ben bi b.k anlamadım scroll diyonuz diyonuz 50k diyonuz ne scrollu adı ne 3 tane item olucanı bizde biliyoz 2 tane mi scroll koyulacak hangi scrollar konulacak konuda baya bi dağılmış kapışma alanına dönmüş resmen bana yardım eden arkda teşekkürler en azından bişiler söylemiş yardımcı olucak[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hayır her seferinde 1 dene.. ama scrolun ismi hatırımda deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 compulding scroll 55k olması lazım +6 +7 olmaz unique accsesories ler +5 e kadar max[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 +5 yapanı saten banlarlar okadar aynı itemden bir arada bulundurmak imkansız gibi bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 uniq leri bilmiyorumda 3 tane +7str belt koydum,patladı,ellemedim sonrada oO[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 patladıgını bilmiodum ama ben 3 tane str +9 belt i +10 yaptım :) sonra 3 tane +6 yı +7 ye kırdım :)[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olm kirpi sen zaten ne zaman upgrade i becerdinki.:D geçen akşam 3 tane +7 ring i önceden 1 dagger kırarak +8 yapmayı başardım.aynı taktik yani.eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İlginç bir durum var 5 tane değişik +10 yaptım, bir tane bile kırmadım. Ama +6 dan +7 ye %80 kırılıyor. Bug falan olabilir.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar