Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir Bu TM den Çektiğim

Romario

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 14 Eylül 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
bizim okulda TMye matematik yapamayanlar geçti baya baya sınıfta kalanlar ben de o yüzden sayısaldım ama tercih formumda bir tane bile mühendislik yoktu -puanım yetiyordu- iktisata girdim çok pişmanım şimdi keşke TM olsaymışım reklamcılık & hukuk & uluslar arası ilişkiler ahhh aahhh çok şanslısın bence hiç dert etme

işte yeni sistemde bu olay "yalan oluyor"

çünkü türkçenin katsayısı düşürüldü ve matematiğin katsayısı yükseldi. tm puanlarının kemik bölümünü matematik netleri belirleyecek.

kısacası, matematik yapamayan/sevmeyen kişi tm'de pek iş yapamaz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Romario, 14 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
Seçmez Olaydım Dicem İyiki Seçmişim bence ama etrafımdaki insanların yorumu bi süre sonra insanı sinir ediyor.

Konuyu kısaca özetliyim;
Nispeten iyi bir lise 1 hayatından sora bölüm olarak Türkçe-Matematik Seçmek istedim.Ama nedense insanlar sadece salakların Türkçe-Matematik/Türkçe-Sosyal seçtiğini düşünüyorlar.Bir anadolu lisesinde okuyorum ve 2 tane TM sınıfı olmasına karşın 5 tane sayısal sınıfı var ki bu aslında o kadar önemli değil.esas önemli olan sayısalı seçen arkadaşlarımın "olm salakmısın EA seçiosun.Huhahah ezik TM ci " gibi yorumlarından abartı rahatsızlık duyuyorum bide üstüne Annem/Babamın yorumları insanı gerçekten yoruyor hatta derse giren lise 1 de bnei tanıyan hocalarım bile iğneleyici konuşuyorlar *bana bakarak* " Bazı arkadaşlarınızın FM seçmesini bekliyordum ama kendilerini burda gördük" gibi ithaflar gerçekten ama gerçekten sinirimi bozuyor!!!Seçtiğim Bölümden Gayet Memnunum yapmak İstediim meslekte orda alternatifleride çok ayrıca fen gibi beni boğmuyorda bu kadar + sı olmasına rağmen benim için yine salak muamelesi görüyorum.eğer aranızda böyle veya buna benzer bi oaly yaşayıpta bunlardan sıyrılabilen biri varsa görüşlerini yada kurtulduğu yöntemi yazarsa çok sevinirim.
iyi yapmışsın sakın pişmanlık duyma..Tıpatıp laflar bile aynı,ben de bu nedenden dolayı fen seçtim ve çok sıkıcı bir lise hayatından sonra şimdi de ekonomi bölümünde okuyorum.Bilmem anlatabildimmi.[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma şerefsiz
Sen anandan yine çıkardın ama
Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz''
Sosyal ağlarda paylaş

ben anadolu lisesinde 3 senee okudm (hazırlık-1-2) TM seçmiştim...ama son sınıfın ilk haftası bir anda sinema okumak isstedim...ewet bir anda düştü aklıma...bende aldım tastikname mi.....yürüdüm düz lisenin sözel bölümüne...ve şimddi istanbuyl üniversitesi radyo_sinema_tv bölümünde okuorum....çok mutluyum ve memnunum...ailemi ve çeevremi dinleseydim eminim şimdi o ünide olaamazdım...o bölümde ise asla....
sen sen ol hayallerinin peşinden git. ama hayallerin rüha diilse...yapılabilecek şeeyleere ve içinde şans faaktörü olmaayan şeyleree yoğunlaş...sen sen ol çevreyi sallama...unutmakı çevrede dışlanan insaanların olurturduğu grup bile kendi içinde bir çevredir.....[signature][hline]gelen var gelen uzaktan
men edimeli herkez tuzaktan
aldısan flycam usb300 webcam i
kaybetmemeli driver cd yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 14 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
TM olmadığım için bende pişmanım.Çünkü TM den 350-360 puan arası alabileceğimi anladığımda lise3 ün ortalarıydı zamanı geçmişti...

bende o zaman anladım ama yinede 350-360 arası bişi aldım..[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel nice insanlar gördüm "tm salakların bölümü" diye fm seçip de bu salaklıkları yüzünden ömürleri boyunca nefret edecekleri dalalrda eğitimaldılar..

güzel yapıyorlar yaa onlara bakıp "haa oldu" diyorum eğleniyorum[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

En güzelini yapmıssın eğer senin bi hedefin varsa/mesela hukukcu olacam vs..) bundan daha dogru bi karar olamaz..
Ben de senin gibi dusundugumden sayısalcı oldum da ne oldu ?
Bende tm seccektim butun millet sayısal seciodu 2TM sınıf 10-12 tane sayısal sınıf wardı.. Babamı aradım ben tm seciorm hukuk okicam dedim(babam hukukcudur) babam doktor olmamı istediginden napıcan hukuk okuyup bi ton ipsiz sapsızla urascan
sayısal sec dedi. bende sayısalda biraz daha fazla secim sansı oldugundan, cografyayı sevmediğimden, arklarımın sayısal secmesi gibi sebeplerin yanyana gelmesi sonucu FM sectim. gene de suan pek mutsuz sayılmam ama TM secmen eger hedefin warsa senin yararına olacaktır. genelde feni yapamayanlar TM-TS secer bu dogru ama bak genelde diorm. bu zorunlu secenlerin yanında senin istekli secmen basta seni onlardan one gecirir bunu unutma.

Ve sunu da unutma ki lise sona gectigin zaman o sayısal secen arkadaslarının hepsi fen liseleri altında ezilmye basladıklarında ah salak kafamız keske TM secseydik diyecekler..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

lise2 de 27 kişi olan sosyal sınıfımız - 2 tane vardı -
lise 3 de 49 kişi oldu -2 sınıfda böyle-
bölselerde sadece okul bitirmek amaçlı sosyal seçen gereksiz insanlardan kurtulsak.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

sosyalim neden?[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

reklamcılık okuyacagım. gereksizlik seçilen bölümle alakalı degıl. senın gibi tm seçipde tüm sene uyuyan, dersaneden kaçan ama aynı koşullarda üniye 2. kez girmeyi deneyen umitsiz vakalar ile alakalı.[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

tm seçmediysen dahada kötü ya. matematik işlemi yapamayan adamın fm de ne işi var? türkçe yazı yazamayan adamın sosyalde ne işi var? yaptığın puanıda yaz bare.[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...