Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Beyler bende msn 6.0 yuklu idi duzgun calisiordu sonra birgun not responding oldu end task yapip devam ettim fakat bu kendini tekrar etmeye basladi sonra dedim belki versyon eski die update ettim 7.5 e gene ayni kendi kafasina gore not respondinge gecior ben genelde mikrofonla konusuyorum ne zaman konusma bitse ve iptal etsem gene not responding oluyor bana bir yardim 10 kere sildim bastan yukledim ama nafile[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sen bir virus taraması yap bence.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Saman Burning legion Syra LvL 53 Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aynen katılıyorum[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende de war aynı sorun 7.5 ten beri.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 virus yok[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 7,5 te çok bug war ya ...walla windows tarihi 2 hafta geri olduğu için 10 kere sildim kurdum ...[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar