xieon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sanirim baslik yeterince acik biri nasil konulcagini söylüyebilirmi bi linkden bahsetmiyorum direk bilgisardakini upload etmeyi diyorum tabi öyle birsey varsa[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 mantık oldukça basit , resmin linkini yazıyorsun , linki seçip yandaki tuşa basıyorsun sonra resim konmuş oluyor[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Geyyik[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 pati ye resim upload edilemio.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 upload sormamış galiba zaten[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: xieon, 10 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki: sanirim baslik yeterince acik biri nasil konulcagini söylüyebilirmi bi linkden bahsetmiyorum direk bilgisardakini upload etmeyi diyorum tabi öyle birsey varsa [signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok öyle bir şey :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Direk bilgisayarından UPload edemezsin. www.imageshack.us önce bu adrese up'la sonra en alttaki linki [img ] tagına al olsun bitsin :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 başka bir kaynaktan img tagı yardımıyla koyabiliyorsun.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 www.photobucket.com ben burayı kullanıyorum. burasıda iyidir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar