facundo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Slm arkdaş lar aranızda Tabularasa dıe bı oyun duyan varmı gecen yıl E3 den level dergısınde gormuşdum ultima onlıne ı yaratan Richard abı mız yapmış oyun oynanmayabaslandımı dıe merak edıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Oyun muymuş bu ? Ben de diyorum ne bu. Devamlı domain isteği geliyor burdan.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o_O sharky naptın yaa :P ehehe efsan bi oyun olucak. Kendi adalarımızı döşiycez savaşıcaz :P Gelecek çağda geçiyor da mmo bölümünde var zaten konu. Kendisi bir mmorpg oluyor. Zaten R.G. yaptığı için oyun temelinde UO yu alıyor vs vs. Daha fazla bilgi için http://forum.paticik.com/view.php?id=129664[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 saol kardeş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tabula Rasa, richard garriotin(lord british) yeni oyunu. cikmadi daha zannimca...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu oyunun başındaki adam richard garriot diye duymuşluğum var.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar