Jabba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şuan download etti launcherdan çok kısa sürdü ufak bir patch demek.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Valla umarım staff bugı düzelmiştir.Artık yine yapmadılarsa yuh yani..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya 2 dakkalık bişi olsa önceden yaparlardı bence düzelmemiştir[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yok abi staffsızda stafflıda aynı DMG..Ya yok böyle bir dandiklik anlamıyorum ben coderları..Serverda ki bir class'ı öldürüyorsun ve 1 hafta oldu hala düzeltemiyorsun.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 URL ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/patch1300.zip launcherdan download etmeyenler için link veriim dedim[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 beyler dosyayı incelerseniz az çok nelerde deişiklik yapıldığını anlatıyo isimleri filan var mesala arena geçer arenada bi deişklik olduğunu anlrsın biraz dan bakıp size sölerim nelerin deiştiğini :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaş Linki Yazamamış Yardımcı oLayım 1300 Patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 pakette mage skilleri ile ilgili birşeyler var. sanırsam mage skillerini düzeltmeye ugraşmışlar ama becerememiş oyun masterlarımız.... herhalde yeni denemelerini sürmeleri yine 1 haftayı alır Ki ondada yine beceremezler bu iş böyle uzar gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu pacht bi b.k yaramıyormu yane ?[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 lol =) illaki yarıyordurda staff bugı aynen dewam ediyor[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tüm bug lar hayla duruyor lvl atlayınca 100m ex istio yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ilk gördügümde uçuklamıştım 100m exp istiyo lvl 5 adamda gülmekten kopmuştum ve deli olmuştum şansa dc oldum bi gidrim herşey yerli yerinde sonradan jeton düştü biraz köşeli gailba :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar