Elros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yürümeyi Öğrendikten sonra Etrafımıza Bakar olduk. Önümde göremeyeceklerimi Senin sonun dedikleri yerlerde gördüm Yanımda makineler Bizi sağı solu gösterebilsinler diye Kimse ve herkes karşısındaki uçurumu göremez olmuş Kendi yarattığı üstünlükler ile Farklıları binlerce aynı resimden eylemiş, Halkalar içiçe geçip farklı resimler bir olsun diye, "yarattığımız susan". Kendimi çevirdiğim çarklarla beraber dönmesini örenemeden Dünya olmak benim neyime... Bağırdım, (Suyun mu altında mı kaldım ki) duyulmadı Kan dökmüşler yoluma "anda" dediğimden (yada kanın mı?) Boğuldum koyu kanın dedikleri nefretlerinin içinde Sustum ama çığlığım her nefes verişimde İnanamadım vaadedilen "Daha Yeşil Çayırlara" Ot yemek nasıl yakışır bana Tüm B.kları Yiyen tek bu baş kaldıysa Kendi çevirdiğim çarklarla beraber dönmesini örenemeden Dünya olmak benim neyime... Kendi iplerini çeken küçük kuklalar, Duy!!! Kendi çizdiğim dikenleri telleri geçince, kendi cezamı kestim...
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 imgelemlerle dolu bir yazı yine :) said: Elros, 16 Eylül 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Kimse ve herkes karşısındaki uçurumu göremez olmuş Kendi yarattığı üstünlükler ile burayı sevdim baya[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Öne çıkan mesajlar