None_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaslar ne alaka diyeceksiniz ama.. Aynı sorun benim başımada gelmişti. Aynı kod vs. [li]Hotmaile login oluyorsunuz.[/li] [li]Ayarlar sekmesinden sifrenizi değiştirme yerine giriyorsunuz.[/li] [li]Sifrenizi değiştiriyorsunuz..[/li] [li]Bir gizli soru belirliyorsunuz..[/li] Sorun kalmayacagina eminim.. Merak edenlere : hotmail veya msn hesap geçmişi baya uzun onlanlar hatırlar ki , eskiden üye olurken gizli soruyu kendimiz sorar ve cevaplardık.. Ama simdi yeni sistemde öyle değil. Yani belirli sorular var örneğin : en sevdiginiz film kedi kopek ismi neyse.. Bir aralar hotmaile login olurken hotmail bana bu uyarıyı hatırlatmıştı. yani gizli soru seçmemi söylemişti. bende hayır demiştim. Ve yaklasık 1 hafta sonra msn açamama sorunları yaşadım.. umarım sorun budur..[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. [Bu mesaj None_ tarafından 05 Eylül 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ara sıra şifre değiştirmek .net için iyi oluyo :) kedine geliyor :) bunda hemfikirim :D banda olmuştu bi kere bu tip bişey :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Passport'tan bağlanıyorum ve şifre değiştirsem de hep ilk kayıd ettiğim şifreyle login oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: elvyn, 02 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Deli olucam signing in diyor kalıyor öyle. Her bağlanırken de tekrar tekrar TCP Test yaptırmam gerekiyor. Nabıcam? [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 LAAAN Invalid Ip Adress ne be, nesi invalid olacak ip'nin, delircem laaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar