Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aycicek yagiyla araba calistirma!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya dun bi yerde duydum adamın biri aycicek yada misir ozu yagiyla arabasini calistiriyomus.!! hatta 6 milyonluk mu 6 litrelik yaglamı ne 100km yol gidiyomus. duyan varmı ya bunu? gercekten dogrumu yoksa balonmu.
Mesaj tarihi:
Çalışır tabiki sonuçta yağ ama ne sürtünmeyi gerektiği kadar azaltır ne de o ısıya merçek motor yağı gibi tepki verir. Kısacası motora yazık olur ve her 100kmde yağ değiştirmektense 15000km aynı yağı kullanmak daha ucuza gelir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
hayır sanırım yanlıs anladın motor yagı yerine degil akaryakıt yerine aycicek yagi kullaniyomus. ariyorum dunku gazeteleri ama bulamiyorum boyle bi haberi bulursam koyacam buraya.
Mesaj tarihi:
E zaten biobenzin öyle değilmi hane ''nerden buldun bu arabanın parasını'' diyen bir dedeli reklm vardı. Yoksa bu saf ayçiçek mi?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
bio benzin dediin şey yağ kullanma olayının "hafif" hali sadece.
ABDde falan kullanan var araçlarını bu şekilde. Ama fabrika çıkışı araçla olmyor tabii. Bazı modifikasyonlar gerekiyo.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Yavaş mavaş etrafı kirletmio benim babam için ideal. Ama 18 oliyim ya eniştemin 3.5 mazda rx jeepini yada 2.5 v6 opel üsütne turbo ve modifikasyonlar koyup draglara akıcam :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
zaten zeytin yağı falan benzinden pahalı eğer iyi markaysa. ama burda olay adamlar kullanılmış yağ kullanıyo. restoranlardan falan alıyolar özel işlemden geçriyolar (evdeki malzemeler ile) ve kullanıyolar. zahmetli biraz. bi de yavaş gitme olayını ilk defa duydum manipule olayı olabilir o...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 15 Eylül 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
dün akşam star haberde verdi
antalyalı adam
bir miktar benzin üstüne ayçiçek yagı koyuyormus
herhangi bi modifkasyon yapmamıs motorda
almanyadan gelen birileri önermiş adama oda nası olur fln derken denemeye karar vermiş[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Bu teknoloji de ortadan kaybolur. Dogu Beyazitta falan suylacalisan motor yapan adamlar vardi, Ingilterede artik saman ve arpayi oguterek onunla calisan araba yapmislardi... Ne oldu?

Ne olacak BP hepsini aldi, projelerin tum hakki su an BPye ait. Bunun sonu da boyle olabilir eger yagi benzin katkisi olarak kullanmiyorsa.[signature][hline]Ofis hayatı süründürür!
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
dyna o olay ya ziyadır ya da adam sadece benzinin hacmini artırıp kullanmış oluyodur aracı. Çünkü işlenmesi gerekio işe yaraması için yağın.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
  • Admin
Mesaj tarihi:
ayçiçek neysede su ile çalışanı hızlandırıp seri üretime geçirseler birde türkçe konsol olsa mesela
yakıt azalınca susadım diye bagırsa ingaa fln etse böyle 1 yaşına kadar hehe

hmm bu sistemi geliştireyim ben mezun olunca[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
discovery channel'da izlemiştim. var o tarz arabalar. gidip kızartma dükkanlarından yağını alıp işine falan gidiyorlar. o tarz arabaların egzoslarından hindi veya patetes kokusu geliyormuş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Dynacım yapamazsın, direk bir petrol şirketi beynine iner, "onu bize satacaksın" deyü. Açıkçası fosil yakıt harici bir şeyle çalışıp henüz gelişimini tamamlamış bir icat yok, hepsinin patenti birilerine ait. Discoveryde bile vardı, en son elektrikli özel bir araba yapıyorlardı, derken bir Arap, şirketi satın alıyor, proje dağıtılıyor, prototipler imha ediliyor. Sonra teknolojiden kalanlarla hybrid olayına giriyorlar.

Önce bir fosil yakıtlar bitsin, düşünürüz :)[signature][hline]Ofis hayatı süründürür!
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
  • Yeni Oluştur...