Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Befaster diye. Gerçi 15 günlük trial ama benim dl hızı katır yüküyle arttı.64K da 19 kb gibi hız averaj hemde. Çok iyi çok. Arama motorlarında bi aratın bulursunuz.[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse Tıklarsanız Sevinirim [Bu mesaj Supradyn tarafından 20 July 2003 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bilmem kaç saniyede bir pingliyor, bi kaç ayar daha yapıyor da o kadar abartı bi program değil bi kaç sene önce dialup iken kullanırdım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 64k diye satılanlar çok uzun süreden beri 64 değil ondan 19-20k normal bir değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben bu tip programların işe yaradıgını sanmıyorum[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yok bu program işe yarıyor chip tede yazmışlardı yani yanlış modem ayarı felan varsa onları düzeltiyorsunuz bu program sayesinde, yani modeminiz full kapasiteyle çalışıyor ama izin verilen full kapaiste demke istediğim tabi, cable hack değil :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 befaster'ı da bi türk şeetmişti sanırım. en iyi o program seçilmiştii her dl sitesinde.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bir kere şoyle bir şey var ki ; Turkiyede baglantıların limitleri var 56 k lık bir baglantıyla 6 k dan fazla hızla bir dosya dl edemezsiniz. İkinci olarakta turkiyede 64 k Cable olarak gorulen baglantılar zaten yerine gore degismek uzere 15 ila 20k arasında bir hızla dl yapıyor![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 http://www.ekremdeniz.com/pub/bflite.exe Buda BeFaster Lite hiç sorun cıkarmıyor bizzat denedim. Ekrem Deniz abimize selamlarımızı ve tesekkurlerimizi iletelim lutfen! Bende cok link vermeye başladım umarım Dark abimiz kızmaz![hline]This is a war and we are soldiers! [Bu mesaj Cyre2k tarafından 21 July 2003 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar