Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Foruma mail edresi verenlerin DİKKATİNE!!!!


dontgo

Öne çıkan mesajlar

[spo1=BAKIN]Kimden: "[email protected]" Adres Defteri'ne Ekle
Kime: [email protected]
Konu: The Knight Empire GMs
Tarihi: Wed, 14 Sep 2005 13:37:23 GMT


The Knight Empire GMs Knight Empire Players Account Registration Click here to view the details. [/spo]

Adresime bu şekilde bir mail atılmıştır. Sizede Knightonlineworld.com dan gelenmiş gibi hazırlanıp atılan maillere "click here to view details" yazan yere kesinlikle tıklamayın. Sizden şifrenizi ve usernameinizi kesinlikle hiç bir maile reply etmeyin ve hiç bir siteye vermeyin.

Charımı satmak için paticik pazar alanına verdiğim bu mailin knightonline ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bu yüzden knightonlinedan böyle bir mail alamam. Eğer siz paticik forumlarına knightonline da kullandığınız mail adresinizi verdiyseniz ve size bu şekilde bir mail gelirse ,cevaplarsanız account ınız hacklenir.
Lütfen Dİkkatli Olalım !!!!!!!!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mail adresine bamayan varmıdır acaba :p gawab.com Bunlar hikaye ya bir site vardı Türklerin sanırım. Adamlar hakikaten kasıp orjinal siteye benzetmişler orjinal siteye link vermişler falan. Takdir ettim adamların azmini :D Ayrıca K2 Online bas bas "Şifrenizi istemeyiz yollamayın" yazsada yollayan kişileriin hacklenmesi caizdir bence. Zaten oyunda bir şeyler kazanmaları bile mucizedir.[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...