Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IP Sharer Arıyorum [Ankara]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Kablonetimi 2 pc ye bölmek için ip sharer arıyorum. Teknosalarda ve Teknorama'da yok. Nerde bulabileceğim konusunda fikri olan var mı acaba ?[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Mesaj tarihi:
o ne bea :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hardware olarak ip sharer kullanan kaldı mı yahu :) ona vereceğin parayla ethernet ile winxp kullanarak bile paylaştırabilirsin aslında?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
Doğru diyorsun aslında da benim istediğim 2 pc'nin birbirinden bağımsız olması. hani biri kapalıyken de öbürü interneti kullanabilsin istiyorum. o yüzden ip sharer arıyorum maalesef.

Aramis maalesef stoklarında yok mavi bilgisayarın. Eski bir ürün olduğu için de gelmez artık heralde :/[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Mesaj tarihi:
hmm
kablonet modemlerin bazıları cross cable ile huba bağlanarak interneti dağıtıyordu diye biliyorum, seninkinde varmı öyle birşey?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
malesef kablonette hub işe yaramiyor.vallaha ben bu is icin surecom router kullaniyorum ben wireless kullandigim icin surecom 100$ civarlarinda ama 30-40$ civarlarinda surecom routerlari bulabilirsin hizlisistemde(izmirde ben orda buldum)[signature][hline]classified
Mesaj tarihi:
Ben kablonetin ilk zamanlarında yapmıstım. Hic bir yerde calısmıyorken aktif netde hub la 2 bilgisayar birbirinden bagımsız calıstırıyordum. Sonradan farkettiler artık olmuyor.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Saman Burning legion
Syra LvL 53 Undead Rogue
  • Yeni Oluştur...