Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Öncelikle lvl 10 oldugunuzda size pet tame etme yeteneği bir quest ile veriliyor. Bundan sonra oyun hunter için keyifli olmaya başlıyor. Öncelikle eğiteceğiniz petlerin türlwerine göre değişik özellikleri mevcut yani kediler ve domuzlar aynı özelliklere sahip değil örnek olarak. Bunu bilmekte yarar var. Öncelikle kendinize ne tür pet istediğinize karar verin. Burdan türlerde ne özellikler oldugu hangisi tank hangisi PvP tür olduğunu görebilirsiniz. Petinizi seçtikten sonra pet ikon yaşil olana kadar besleyin. Bu ikonu hep yeşilde tutmanız siz ve pet için iyi çünkü petin verdiği damage bununla alakalı. Doğal olarak agroda biraz alakalı. PEt skillerini nerden kimden ögreneceğim? Pet skillerini öğrenebileceğiniz yaratıklar ve yerleri Petinizin ve sizin LvLınıza göre petinize uygun skilleri bu yaratıkları tame ederek öğreneceğiz. Öncelikle petinizi stable mastera teslim edinki yeni pet tame edebilelim. Sonra denilen alana gidip tame edeceğimiz peti bulucaz ve beklemeye başlıcaz. Pet yalnız kaldığında hemen bi freeze trap koyup önümüze Tame beast özelliğimiz ile tame etmeye başlıcaz. Düşük lvl trap genelde son 4-5 saniyede yeterli olmuyor ve tame edilen yaratık size saldırmaya başlıyor yani AoTM (monkey) açık olursa tameinizi bozması daha zorlaşır. Ve başarı ile tame ettik diyelim. Hemen pet bara bakıyoruz ve TATAAAAA yeni skill orda duruyor ama henüz biz öğrenmedik. O yüzden hemen peti beslemeye başlıyoruz. İkonu yeşil olunca pet bardaki yeni skilli manuel olarak kullanıyoruz ve %90 hemen skilli öğreniyoruz. Yok öğrenmez iseniz 1-2 yaratık kesmeniz ve bu sırada yeni skilli kullanmanız yeterli. Skilli öğrendikten sonra artık bu pete ihtiyacımız yok, bu yüzden abondon edip pet stablea gidiyoruz ve petimizi çıkarıyoruz burdan. P tuşuna basıp burdan pet training tuşun a basıyoruz ve petimize öğrettiğimiz veya öğretebileceğimiz kendimizin bildiği bütün özellikleri görüyoruz. Burdan yeni skillimizi seçip train veya teach tuşuna basınca HOOP bunu öğreniyor petimiz. Yalnız detay bir nokta var petinizin yeni skill öğrenmesi için öncelikle LvLı yetmesi ve pet training pointi (PTP) olması lazım. LvL yetmesi konusunu açıklamaya gerek yok yani siz nasıl lvl50 iken lvl 60 silah kullanamaz iseniz pette aynı şekilde lvl50 iken lvl60 skill kullanamaz. Pet training pointler ise petin sizle geçirdiği ve savaştığı zamanla alakalı. Yani normalde PTP ile ilgili problem yamamanız lazım ama yeni gelen bir sürü pet özelliği ile biraz ayarlama gerektiriyor. Bende pet olarak kedi var. Önceden 5 ana skillide son LvLdı. Growl, Claw, Bite ve Cover, Dash. Fakat yeni gelen skilleri ile Cover ve Clawı almadım. Onlar yerine kedime Prowl öğrettim. Görünmez olup ilk damage bonusu ile vurmak. Ve eskiye nazaran artık 4 skill öğrenebiliyor petler. Ve Armor arttırma ve HP arttırma skillerini öğrettim. Bundan sonrası tamamen keyfinize kalmış oluyor yani isterseniz petinize herhangi bir resistin 120si veya eşit oranda resist öğretebilirsiniz. Unutulmaması gereken nokta petinizi sevin ve hep besleyin ki max damage verebilsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Eylül 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 verdiğin yararlı bilgiler için teşekkür ederim, lakin öğrenmek istedğim bişey var..lvl 37'de vale'da tamelediğim Cat(hani hide olabilen pantherlerden)şimdi ben buna stealth özelliği öğretebilrmiyim? yoksa winterspringde bulunan beyaz kaplanlardanmı tamelemeliyim?..genlde petimde ekstra armor ve resistance olayına yöneldim ama olayı pek kavrayamadıımdan stealt olayı var ise atladığımdan korkuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Peti tame ettiğinde stealth özelliği var ise pet barda görünür yok ise senin önce bunu başka bir hayvandan ögrenip sonra petine tame etmen lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Selam Abso, yazdıkların için çok sağol. Benim 2. char'ım hunter, pek de araştırma yapmadığımdan şu training içini çözememiştim aslında. İyi oldu. Talent ağacı da değişti, ben de kararsızım çok ne yapacağıma. Sen bu konuları bolca araştırmışsındır. Benim gibi fazla grupla takılmayan, yanlız bir hunter'a nasıl talent ağacı önerirsin? Yazabilirsen çok sevinirim. Zaten ben, kedim ve mini diablom, 3 kişi dolanıyoruz ortalıkta :) Pek yalnızlık çekmiyoruz yani...[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream Level 16 Tauren Hunter, Emerald Dream My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Solo takılcak bence en güzel pet ayı timsah veya domuz olur yani bunlar hep tank özelliği yüksek yaratıklar. Eskiden bunları almak growl bazılarında oldugu için agro tutmakta sorun oluyordu ama patch ile birlikte growl butun petlere verilince bu problem kalktı. Açıkcası BM talentlerine hiç puan vermedim ben. Hep MM vermiştim bu patche kadar. BM hunter bilgim kısıtlı. Fakat baya solo kastım ve MM talentle pek sıkıntı yaşamadım yani aynı sıkıntıyı BM talentli olsamda yaşardım. Önemli olan petin agroyu tutabilmesi. Bununda yolu zor değil. Pet solo yaparken growl ve bite kullanırsan hem damage verip hem de gayet rahat agro tutuyor fakat silahın önemli bir etken. Yani çok yavaş bir silah burda problem oluyor çünkü yavaş silahların verdiği hasar baya büyük oluyor tek seferde. O yuzden solo avlanırken PvPnin aksine elinde hızlı bir silah agro almanı engeller pette.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Teşekkürler, denemek lazım. Timsah ve Domuz bana hiç cazip gelmedi. Görsellik onemli benim icin ve RP de onemli. Kedimi seviyordum ben ama ayı da olabilir. Deneyecegim.[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream Level 16 Tauren Hunter, Emerald Dream My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben petime arcane ve frost resist öğrettim. PvP build için.Lvl 60 dan sonra armor ve staminanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hunterlar ne olmuş öyle be birtanesiyle dün duel yaptım tek vuruşta 1200 koydu[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yenı talentlerden bırınede trap dmgını we zamanını arttıran talente 2 werdım . daha denemedım ama 39 sanıyede claw mlaw yemeden tameleyebılırım galıba :D bıde ben soru sorıyım. yenı patchde scatter shot atınca dusmanının ataktan cıkıcagı yazıyordu galıba hatırlıyorsam ama bu olay olmadı galıba..bılgı werırsenız sewınırım bu konu hakkındada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hunter Pet Abilities and Skills Guide Bu verdiğim adreste de güzel şeyler var.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 edit:yarım saatı gectı duzeltemedım hatam war . frost trap 39 sn degıl 19 sn olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 SSS içine eklendi. Ellerine sağlık..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar