-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 BARUT KOKUSU Barut kokusuydu burnumdan sızan Sevmek zordu Sevgi için her şeyi yapmaksa ölüm. Ağlamak dindirmiyordu burkulmaları Ağlamak ağlatmıyordu onu Ya da ağlamak güldürmüyordu onu Bir duygu uyandırmamak en kötüsü. Ben yüzerken duygularımda Boğulacaktım... Kalbime sarıldım Ve düşündüm Ya boğulsaydım? Çıkarmıştım derinlerinden duyguları Ağlatmıştım onu Zor olsa da yönlendirmiştim onu kendi kalbine Göğsümdeki küçük siyah delikten Görmüştü nereye bakması gerektiğini. Sevmiştim onu Ölmüştüm onun için Barut kokusuydu burnumdan sızan Barut kokusuydu ona benden kalan. -Kıvanç [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 16 Eylül 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Vurgular fena değil..[signature][hline]Huzur içinde yatsın çocukluk günlerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar