unjustman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 EĞER OYUNA RAHAT GİRMEK İSTİYOSANIZ ADAMINIZI MORADONDA BIRAKIN ÖLE DAHA ÇABUK WE KOLAY GİRİYO İSTİYOSANIZ Bİ DENEYİN BİDE ARANIZDA GM TANIDIĞI OLAN WARSA BANA MSJ ATSIN BANA MALZEME LAZIM KAÇ DOLAR GEREKİRSE HAZIRIM BEKLİYORUM
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 başını tmm ok dicemde server kapalıyken moradonda bıraksan nolcak yani :-p ...sonlarınıda hiç beyenmedim msjın :hrr:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
holigun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 var [email protected] dolandırılırsan karışmam çünkü bir belge imzalamıyon sokuverir sopayı[signature][hline]level:34 race:assasin np:380 clan:yok
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 caps Lock u kapatsan nasıl olur? +Kendin oyunda bişeyler yapıpta item yapmayı neden denemiyorsun?[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez www.kohackdownload.net
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 külli yalan moaradonda bırakınca daha zor giriyor ..çünkü ztn maradaon estlant ,breth vb... gigib maplerden daha kalabalık olduğu için daha çok zorlanıyormakina daha uzun sürüyo...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaşın söylediği sanırım doğu bi olay. Geçen pelerin rengi ve amblemi değiştirdik (bugün sabah hatta:)) amblem pianada değişildiği gibi olurken moradonda eski amblem gözüküyodu. Clanda herkes de böyle. Şu anda xigenonda cz deyken dc oldum x1 den girmeye çalıştığım da cz de olduğum için 10060 hatası veriyo halbuki moradonda olsam rahat rahat girer.(Geçende runarda aynı hatayı vermişti) X2 de offline GENE KALDIK offffff
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adminlerle item yaptırcana bide pazar alanına bakıp item almaya calıssan legal yoldan...[signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olmaz illegal bi şahsiyet. oyuna girişi , oynayışı..
AnarShe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: unjustman, 15 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki: EĞER OYUNA RAHAT GİRMEK İSTİYOSANIZ ADAMINIZI MORADONDA BIRAKIN ÖLE DAHA ÇABUK WE KOLAY GİRİYO İSTİYOSANIZ Bİ DENEYİN BİDE ARANIZDA GM TANIDIĞI OLAN WARSA BANA MSJ ATSIN BANA MALZEME LAZIM KAÇ DOLAR GEREKİRSE HAZIRIM BEKLİYORUM birincisi evet olabilirde ikincisini pazar alanından baksan daha iyi olmazmı? mesela ben Lycaon staff +6 Mage hat +6/25 Dagger defence ROL ve Secret silver earring fln satıyorum (Reklamıda araya sıkıştırdım :-P)[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu adamın amma çok sırrı var ya her açtıgı konuda bi sırrı açıklıyo :lol:[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
AnarShe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 belki Sadettin Teksoy ' dur dicem çok iğreç bi espri olucak :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: AnarShe, 16 Eylül 2005 16:47 tarihinde demiş ki: belki Sadettin Teksoy ' dur dicem çok iğreç bi espri olucak :D zuhaha :D olabilir :D[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi yazık kopartmayın burda belki adam kendini saadettin teksoy sanıyordur :D eeee kardes hersey parayla olmuyor gidip pazarda gezineceksin bu işin gm i falan olmaz :D
Lhotse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 İyide moradondan sonra başka haritaya geçerkende current zone veriyosa o zaman ne yapcaz. (7de savaş var ve diez 1 de öoradon dışında biyere gidemiyom)
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bu savaşlardan bıktım zaten dark lunarda bile oyuna giremiyorm. Her savaşta 2. server kapatılıyor 1. serverda da moradon dışı kapatılıyo ne bu ya..........
Öne çıkan mesajlar