Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 34 telli midi harp :-O Kurzweil modülle güzel bir performans almışlar. Flamenkoculara özel tap gitar. 19 tane tuşeli pad var ritm için. Midi denetleyicisi. Seslerin doğuşkanlık yaratmaması ve fiyasko olmaması için tel yok onun yerine tuşlara basıyorsunuz. Alıştıktan sonra işe yarar gibi. Sadece tapping yapılıyor maalesef. Çiftboğaz Midi gitar Klasik midi gitar Bu da midi bas. Bu da herhangi bir gitara takılabilen ve PITCH to MIDI yöntemini işleyen alet. http://home.epix.net/~joelc/git_show.html Bu sitede de teknik açıklamaları bulabilirsiniz. Hayırlısı diyelim. Gelişmeler telli enstrüman çalan arkadaşlara çok yarayacaktır. Belki bizim sazlarımıza uygun çözümler de çıkar (midi bağlama, ud, kanun vb.)http://www.starrlabs.com/thumbnails.html (diğer aletler için)[Bu mesaj Mino tarafından 16 Eylül 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 *gözlerine inanamaz*[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Slat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tek kelimeyle mükemmel, hatta dahice :) Ne zaman MIDI dinlesem eski günlerime geri döner gibi oluyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o bas dan istiyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 16 Eylül 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 "Olm ne bakıyorsun gitara, çalsana!" "Eeöö kem küm, ben bunun taplisini midilisini biliyom, telli olmadı şimdi, kem küm" Valla "notayla çalamam tab yok mu?" muhabbetinden sonra sanki bunları duyacağız....[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Midi ne diycem? *çok utanır* ve telli enstrüman çalmanın güzelliği tellerinde. Ona tuş takarsan anlamı yok ki çalmanın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oha deli bişi bunlar be ? o.0[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Öne çıkan mesajlar