Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Arkadaşlar şu zamana kadar bir çok resim ve belgelerle bir şekilde dünyamızı ziyaret eden varlıklar hala ıspat edilmeye çalışıyor. Bunlar ne kadar doğrudur? bir çok çekilmiş fotoğraf var ama... Biraz tartışalım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Unknown Flaying objects değilmiydi o? Kıllık olsun diye değil ben yıllardır öyle biliyorum yanlışsam düzelteyim istedim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben de Unidentified diye biliyodum hehe. :B var bence uzaylılar.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben UFO ların olduguna kesınlıkle ınanıyorum.Evrenın sonsuz buyuklukte oldugunu hepımız bılıyoruz ve bu ucu bucagı bellı olmayan evrenın sadece ınsanlar ıcın yaratılması fıkrı bana pek mantıklı gelmıyor dogrusu....Ayrıca 1950 ler de mı bir ufo gemısı amerıkanın bır kasaabsına dusmus sorada Amerıkan hukumetı olaya hemen el koyup uzay gemısını saklamıs ve olayı ortpas etmeey calısmıstır.....[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben de diom ki onnar gelecekten gelen dünyalilar, zaman yolculugu yapıolar. :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 National geographic bu aralar yayınlıyor ufo görüntülerini. Bunların gerçek olmadığını sebepleriyle izah ediyorlar. Mısır tarlalarındaki şekillerden tutun, kamera kayıtlarına kadar herşeyi araştırıyorlar.. Ben mi? UFO'lara inanmak mı? Ahahah güldümeyin beni (bkz pozitivizm) Edit:Typo [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Temmuz 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yok uzaylılar inanmam ben varsa da insan gibi zekaya ve nefse sahip değiller...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Türkçesi tanımlanamayan uçan nesnedir. Zamanında okulda çok konferanslar verildi bununla ilgili. Sonuç: Elde var koskocaman bir sıfır. Undefined Flying Objects'dir doğru çevirisi de (İngilizcedeki kullanımı yani). Kimi varsayımlara göre bu UFO'larda kullanılan materyal çok hafiftir ama bizim bildiğimiz/kullandığımız her elementten (metallerden bahsediyorum) daha sağlamdır. Özkütlesi çok düşükmüş ama çok sağlammış (Bu nasıl bir ikilemdir ben de çözememiştim.). Kimi varsayımlara göre de bir ülkede radarlara yakalanmayan, veyahut radarlarda tespit edilemeyen uçak vari cisimler olarak da kabul edilir. Başka bir varsayım da Amerika'nın ortalığı kızıştırmak/bulandırmak adına mutasyona uğrattığı insanları (Üstünde deney yaparken genlerini bozduğu hükümlüleri) bu şekilde UFO'ya bindirip ortalığa saldığını kabul etmektedir. Benim bildiklerim bunlar :D[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 . Eğer dünyamıza benzeyen koşulları içeren gezegenlerin tahmini sayısına bakarsanız bunlardan birçok var,üstelik yaşam bizim sandığımız biçimlerde olmak zorunda da değil.Yani gözlemsel bir kanıt bulunmamasına rağmen,evrende yaşam gayet mümkün,hatta bazı kişiler olmamasının imkansız olduğunu bile düşünebiliyor. Fakat, şu anki fizik yasaları bize o "akıllı" canlıların gezegenlerinden buraya gelmelerinin imkansız olduğunu söylüyor.Kendi yıldız sistemimizde akıllı yaşam gözlemleyemediğimiz için,başka sistemlere bakıyoruz ve bu sistemlere ulaşmak ışık için bile çok uzun seyahat süreleri gerektiriyor.Durum böyle olunca bilim adamları şu anki koşullara,yasalara dayanarak uzayda yabancı ve "akıllı" yaşam formlarının olmasını olası,UFO'ları (aslında gökyüzünde gördüğümüz ve tanımlayamadığımız herşey ufodur,bu yüzden ufo yerine dünya dışı akıllı yaşam formlarının uzay gemileri dememiz daha uygun olur[hatta kısaltma bile yaptım DDAYFUG] )olanaksız görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Yalnız fizik yasaları demek biraz yanlış olur zannımca. Çünkü genelde fiziğin dayandığı matematik bile teoremler üzerine kurulu. Lise ve üniversitede öğretilen bir çok şey teorem. Ve zamanla yıkılamayacak doğru yoktur. Zira bir zamanlar dünyanın tepsi olduğu görüşündeydi tüm insanlık. Şu anda ise koskocaman bir uzay boşluğunda küçücük bir nokta olarak kabul ediliyor dünya.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 24 Temmuz 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Başka bir varsayım da Amerika'nın ortalığı kızıştırmak/bulandırmak adına mutasyona uğrattığı insanları (Üstünde deney yaparken genlerini bozduğu hükümlüleri) bu şekilde UFO'ya bindirip ortalığa saldığını kabul etmektedir. NASA gibi bütün kuruluşlar bu tür şeyleri para için kullanmışlardır,mutasyona uğrayıp garip uçaklara bindirilen insanlar saçma olsada, NASA'nın para ihtiyacı çektiği dönemlerde UFO söylentileri çıkartıp,halkı galeyana getirip uzayda akıllı yaşam arama programlarına para alma kisvesi altında devletten,diğer araştırmalar için para kopardığı söylentisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Zaten bu varsayım da burdan çıkmıştır. :)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Yalnız fizik yasaları demek biraz yanlış olur zannımca. Çünkü genelde fiziğin dayandığı matematik bile teoremler üzerine kurulu. Lise ve üniversitede öğretilen bir çok şey teorem. Ve zamanla yıkılamayacak doğru yoktur. Zira bir zamanlar dünyanın tepsi olduğu görüşündeydi tüm insanlık. Şu anda ise koskocaman bir uzay boşluğunda küçücük bir nokta olarak kabul ediliyor dünya. Anlatmak istediğimi yanlış anlatmışım,vurgulamak istediğim fizik yasaları değil,ŞU ANKİ fizik yasalarıydı ,zaten teorisyenlerin dayanak noktası belirttiğiniz gibi onların bizden çok üstün olduğu ve uzayda yolculuğu mümkün kılabildikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Yalnız fizik yasaları demek biraz yanlış olur zannımca. Çünkü genelde fiziğin dayandığı matematik bile teoremler üzerine kurulu. Lise ve üniversitede öğretilen bir çok şey teorem. Ve zamanla yıkılamayacak doğru yoktur. Zira bir zamanlar dünyanın tepsi olduğu görüşündeydi tüm insanlık. Şu anda ise koskocaman bir uzay boşluğunda küçücük bir nokta olarak kabul ediliyor dünya. işaretlediğim kısım yanlış olmuş. öğretilenler teorem olmasına rağmen çalışan şeyler.. Yani eskiden dünyanın tabak gibi olduğunun sanılması gibi cehalet kökenli, kulaktan dolma bilgiler değiller. Deneylere dayanan, verilerle kanıtlanmış şeyler. %90doğru olsalar dahi hala eklenebilecek küçük detaylar olması sebebiyle teorem olarak adlandırılıyor çoğu.. [not]:Büyük ihtimal yazım hatası olmuş. Patiler yanlış bilgilenmesin diye yazdım yazıyı...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben doğru yazmıştım. Yani yazım hatası vs. yoktu. :) Ama şu an üzerinde çalışılan herşey varsayımdan ibaret bence. Dna,rna,mrna,nöron,element,metal,ametal Zira bir sürü kesin dediğimiz şeyin içerisinde bile bunlara uymayan örnekler buluyoruz. Ve hemen ardından da "Aman canım boşver, istisnalar kaideyi bozmaz" diyoruz :)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bir şey demiyorum ben bu konuda, onlar gelince göreceksiniz... Ömrümün en güzel yıllarını aldı bu UFO. Çocuk aklımla araştırdım yeri geldi yatağımın altına bile baktım korkudan. Aman insan öğreniyor. Şimdi korkmuyor ve de biliyorum ki varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 O engin bilgilerini bir bizle paylaşsanda varlıklarından haberdar olsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 görülen şeyler ufomudur yoksa paşabahçe porselen yemek takımının komposto kasesimidir bilemem ama bu kadar muazzam bir evrenin sadece insanlar için yaratıldığına inanmam inanmayacağım..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ufo lar yok diyen varmıdır acaba?[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yusa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Eğer dünya bigbang patlamasıyla oluşuyor sonrada insanlar oluşuyorsa neden başka bir galakside başka bir patlamayla başka yaratıklar oluşmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Malibu, 24 Temmuz 2005 06:59 tarihinde demiş ki: Unknown Flaying objects değilmiydi o? Kıllık olsun diye değil ben yıllardır öyle biliyorum yanlışsam düzelteyim istedim. flaying die diil flying diye yazılrı bu bir.. ufonun türkçesi tanımlanamayan ucan objelerdir ki buda unidentified dır... unknown bilinmeyen demektir..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Christoph_Vassel, 25 Temmuz 2005 09:04 tarihinde demiş ki: görülen şeyler ufomudur yoksa paşabahçe porselen yemek takımının komposto kasesimidir bilemem ama bu kadar muazzam bir evrenin sadece insanlar için yaratıldığına inanmam inanmayacağım.. bide şöyle düşün ya evren uzay diye bişey yoksa.sen kendi başına kanıtlayabilirmisin olduğunu?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu UFO'dan, evrenin ve uzayın varlıgının tartısılmasına cevırmeye calısmakda ne de güzel bi çabadır öyle..[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 neden benide uzaylılar kaçırmıo ya. ne internet vardı onlarda ha dünya az gelir valla galaksiler arası internet off...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Yusa, 25 Temmuz 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Eğer dünya bigbang patlamasıyla oluşuyor sonrada insanlar oluşuyorsa neden başka bir galakside başka bir patlamayla başka yaratıklar oluşmasın? Tabi gençler, oluşabilir başka yaratıklar canlılar. Ama biz yıldızlar arası yolculuk yapacak seviyeye gelememişken onların bu uygarlığa ulaşmasını beklemek biraz uçuk bir düşünce.. Uzayın başka köşelerinde canlılar olduğuna ben de inanıyorum. Ama büyük ihtimalle bakteriler,yosunlar belki koloniler en iyi ihtimalle basit organik canlılar, bitkiler, balıklar belki (kasıyorum) hayvanlar... Ama alet yapacak bir canlının varlığı (hem de uzay gemisi yapcak, çekiç falan değil) sıkar biraz.. Zor yani.. Ayrıca uzay gemisi yapsa bile ışık hızını geçemez, bu imkansız bir şey..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar