asas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 acıl bana grup onerin lutfen...Death Heavy Thrash falan olan bı kac grup onerın cıldırıcam yenı seyler dınlemek ıstıyorum baydı artık yazabıldıgınız kadar begendıklerınızı en sevdıkleırnızı yazın belkı blmedıgımde cıkar alıp dınlerım..NOLUR YARDIm Cıldırıyorum..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ne dinlersin neden bıktın bilmem ama örnek verdiğin türlere bağlı kalmadan buyur sana bikaç tavsiye Nightwish In flames Amon Amarth Children of Bodom Arch Enemy Sepultura Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 haste the day.. katatonia.. hiç bişi dinleme ikisini dinle kendini bul[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 metal hemde heavy metal cradle of filth süper ilk başta az dozda al alışırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Iron Maiden dinle len işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 slipknot ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Korn, system, PeralJam, NightWish .... e daha ne bi kamyon grup var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 In Flames var gaz metal[signature][hline]:utaniem: Hadi ben aptalım...eğlendir beni...:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gaza geldim dinlicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Iron Maiden - Virtual XI albümü taştır bak, her ne kadar Bruce olmasa da sevilir Futureal, gaz falandır hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Forgotten Tomb , Shining , Burzum , Dissection...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 opeth in flames death arch enemy at the gates (dağıldı gerçi ama olsun) the haunted killswitch engage lamb of god (biraz core a kaçar)[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... www.moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar