jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ilk bölümü biraz önce sona erdi .. benim çok hoşuma gitti valla kurgusu bi kere gerçekten iyi, insanı sıkmıyo konusu pek çekici gelmese de anlatış tarzı zevkli sevdim ben bi de o esmer hatuna değinmeden geçemeyecem, san antonio'lu basketbolcu tony parker da yeni çıkmaya başlamış allah mutluluk versin =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 her bi bokun altından seks çıkıyo dizide,sevmiyorum böyle olayları ama ilk bölümü severek izledik[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lotr izledigim icin izlemedim diziyi, tekrarini izlicem ama bikac kisiden yorum olarak "sex and the city 2" duydum, pek hosuma gitmedi acikcasi. sizin gorusunuz de boyle mi?[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 O esmer hatun Superman dizisinden Lois Lane bu arada,yeni farkettim.[signature][hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 İzzlerken sıkmadı ama konu biraz kısır ve bi arkın dediği gibi genelde sex üstüne düzenlemişler dizileri. Bikaç bölüm daha bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 güzel gözüküyor bende o kadını tanıyom bi yerden demiştim ama :P doğruymuş. @shadow bişi sorcam nickini yazarken zorlanmıyormusun :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sevdim ben gibi. eglencelik guzel bisiy olmus.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya Shadow nicki die kullanıodum ama bisürü forumda alındığından başkabişiler yapalım dedik,seneler önce böle bişi yaptım her forumda öle olduğum için değiştirmedim. Gerçi şimdiki aklım olas ShadowSong yapardım:) aslında dur bidakka nie değiştirmiorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Güzeldi komikti işte izleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Benim en çok kesintisiz olmasından hoşlandım,bunun dışında sex and the citye de beziyor,4 kadın falan olması paso sex olayı,bakalım şu çim biçme muabbetide iyiydi,neyse açılış için tatminkara yakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beklediğimden değişik çıktı, sırf seks konulu değil, macera falan da var işin içinde. beklediğim kadar gülmedim ama. bakalım ilerleyen bölümlerde görücez[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Angel'ın yerini dolduracak bişeyler lazımmmmmm[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 reklamlarda gördügüm kadarı ile hatunlar taş hehe izlenir yani :) sex and the city gibin bişimiş yani half life 2 motoru derler ya buda satc motoru üzerine kurulu muş mış muş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 izledim tekrarini, sex and the city'den daha mantikli bir konusu varmis en azindan. bikac bolum daha gecsin bakalim. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bana biraz sex and the city kokuyo gibi geldi. ama ne biliyim tabi ilk başta hoşuma gitti.kurgusu güzel hani bi yerde sıkmıyo süreklilik var o hoşuma gitti. bakalım nasıl bişey ilerki bölümlerde göreceğiz.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 cok guzel bi seyirlik gibi geldi bana.. insallah ilerde bozmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 o sarışın kadının ikizlerine bayıldım.. süperler, böyle alıcaksın kucağına mıncık mıncık mıncıklıcaksın o kadar tatlılar ki, bi de böyle tombul tombul. yerlerinde durmuyolar böyle hophop hopluyolar. kaplarına sığmıyolar. (yanlış anlamalara mahal vermeyelim, çocuklarından bahsediorum)[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi sex and the city nedir? evlenme çağından menapoz dönemine geçmekte olan 4 bağyanın bana göre gereksiz hikayeleri (takipcisiyseniz ciddi sorunalrınız var demektir no offence!) peki bu ne? burada da s&c deki 4 hatunun evlenmiş ve yine menopoza doğru emin adımlarla giden yolda yaşadıkları şeyler.. düşünüyordum "ulan bunları evlendirseler yeni dizi çekseler nasıl olrudu" diye.. eh cevabımı buldum :) yani ben bun uda izlemeyecceğim.. aranızda drew carry showun dvd ripini veya dvd sini bulunduran yoktur değil mi?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence ilginç bir dizi olmuş, şimdilik beğendim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 off ya kaçırdım :hrr: bunca zaman nba tv ve cnbc de reklam verdiler ama unuttum...:([signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: BabacumMostors, 16 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki: abi sex and the city nedir? evlenme çağından menapoz dönemine geçmekte olan 4 bağyanın bana göre gereksiz hikayeleri (takipcisiyseniz ciddi sorunalrınız var demektir no offence!) peki bu ne? burada da s&c deki 4 hatunun evlenmiş ve yine menopoza doğru emin adımlarla giden yolda yaşadıkları şeyler.. düşünüyordum "ulan bunları evlendirseler yeni dizi çekseler nasıl olrudu" diye.. eh cevabımı buldum :) yani ben bun uda izlemeyecceğim.. +1 [Bu mesaj Eraq tarafından 16 Şubat 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 fena diildi izlenir[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sex ön planda diil ama hatunlar taş gibi olmasa kimse izlemez ehuehu[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence de güzel diziydi.. Sex and the cityle pek bi alakası yok ayrıca.. Esmer hatun Teri Hatcher bu arada..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yaw dun ben kacırdım. MSN'de sohbete daldım... tekrarı hangi gun??? cok gusel diziye benziodu fragmanlardan... tekrarının hangi gun oldugunu bilen varsa solesin ltfen:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar