unjustman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben bu siteyi bayadır takip ediyorum ama yeni üye oldum bence gmler hatalarını anlayıp oyunu tekrar eski haline getirsinler en azından ben 60 olana kadar öle olsun yoksa ben nası 60 olucam merak ediyom cewaplarınızı bekliyom beni tanıyon çoktur diez serwerında msj bekliyom nick unjustman lwl 55 ice mage clan VELOCİTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ah ah o GM ler isteğe göre şerbet yapıyolar ama gani lazım...sırf senin için eski haritayı tekrar getirebilriler ancak kaç milyar verirsin onu bilemem:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben bişi anlamadım ama KE daha iyi oldu bence hem KE den geri dönüş imkansız[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 1 Dk Pm Atayim Gm'e 1sn. Edit: Daha Oyuna Girmemis :( [Bu mesaj LordGargamel tarafından 15 Eylül 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Aware3, 15 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki: ben bişi anlamadım ama KE daha iyi oldu bence hem KE den geri dönüş imkansız bunu unutma imposible is nothing!!!biraz reklam yaptık ama:)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Aware3, 15 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki: ben bişi anlamadım ama KE daha iyi oldu bence hem KE den geri dönüş imkansız +1 ama bug ların kalkması baya zmn alcak belli o yüzden pekde ii oldu denemez...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ke ile galiba aposlar derular ve harpyler eslant dışındada var ash night dragon toot skeleytonlar var orda olabilirsin ama önceki bence daha kolaydı şimdi tam bende napacamı çıkaramadım[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti. www.forever-isc.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 harpy kesiyosun full str 25k np geliyor müthiş:D[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya git yanına bi healer al dts kes sabaha kadar bak nasıl lvl atlıyon[signature][hline]level:34 race:assasin np:380 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ohaaaa :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Benim gibi tek başına harpy kesemeyen adamlarda aç susuz dolansın demı ortada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar