Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aradığım addon hakkında bilgi veretyim hemen. Ayarladığım bir tuşa veya direk olarak enter tusuna herhangi bir kanala yazma atanabilir mi? MEsele nasıl /raid hede yazdıktan sonra artık bir daha /raid yazmaya gerek kalmıyorsa /paticik hede yazdım mı paticik kanalına bir daha /paticik yazmadan mesaj atmamı sağlayacak bir addon lazım. /paticik örnek tabiki yani /superabso kanalıda olabilir :) Önemli olan enter tusunu guild veya raid kanalı gibi bu kanal için direk kullanabilmem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende combat logu kaldırdım tekrar açamıyorum deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Chat logdan gir ordan add new window gibi bi seçenek olcak onu secip sonrada içinde neleri istiyorsan yeni windowun içinden ayarlıyorsun. Yani eski combat logu direk hoop diye getirme var mı bilmiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaw benim de combat log uçtu bir şekilde , geri getirebilen varsa bi el atsın eheh :)[signature][hline]++++- Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aradığın addon'un ismi Smartchat /turkish yazınca entera basınca direk o kanala konusuyosun.Yanlız eski alışkanlıklardan vazgecmek zor olabiliyor.Party chat e donmek icin /p yazman gerekicek once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 /turkish yerine istedigim adı yazabiliyorum degil mi? Birde ayarı kolay mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet aslında tuş atama işi güzel olabilir. [spo1=monolog]gerçi onu da makroyla yapabilirsin. smartchat son kanala mesaj yazmanı sağlıyor. onu indirip kurduktan sonra p tuşuna /party diyerekten makro atıyıp sorunu çözebilirsin sanırım. çünkü p'ye basınca boş party mesajı artık o kanalı son kanal yapacaktır. olabilir aslında..[/spo][signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ayar diye bişey yok addon yuklenince direk çalışıor.Istediğin kanalda kalmasını saglıor chatin.Nasıl bi ayar bekliosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ha addonun amacı son yazılan kanaldakalmanı sağlıyor yani iyimiş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Combat Log u geri getirmek istiyorsanız. Interface Options dan "Simple Chat " tikleyin yada tiki kaldırın öyle olması gerekiyor.[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar