BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu char. sheet'i oynayacağımız grubun yanında mı yapıcaz yoksa önceden bir sheet yapıp hep onla mı oynayacağız? (biliyorum size saçma , dalga geçilebilir bi konu gibi ama çevremde yardım alabileceğim kimse yok..)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sorunu tam olarak anlamadım daha açık yazarsan yardımcı olmaya çalışırım..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 diyelimki bir grubumuz var ve oyun oynanacak. ben onların yanındayken ve sadece onların yanında oynamak üzere mi doldurcam character sheet'i yoksa mesela kendi evimde doldurup farklı grupların oyunlarında da o sheet ile oynayabilir miyim?[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bi kere character sheetin üzerindeki sayısal değerleri, eşyaları, dilleri, yetenekleri dm belirler. Onunla yapman lazım. İstersen sonra hazırlanan kağıdın fotokopisini çek. Başka bi gruptaki dm kağıdı uygun bulursa kullanırsın. P.S. Aslında fotokopi yerine başka kağıda kopyalarsan elinle, çok daha iyi ve mantıklı olur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 teşekkürler[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aslına bakarsan bi sheet ile her oyunda oynayamassın.. her dm in farklı senaryoları farklı level için farklı planları vardır.. bi oyuna göre karakter yapılır... oyunun DM iyle konuşup bunları açıklığa kavuşturman gerekir[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmm anladım. ben tek bir character ile o ölene kadar oynayabilirim diye düşünüyodum.tekrar teşekkürler.[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar