Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bugün tabu oynuyoduk cafede bi kaç güzel anı oldu Kelime - Tıkıştırma Ben- Alıyorum da alıyorum ağzıma böyle aldıkça alıyorum bütün gırtlak doldu Arkadaş - Oomfg ! OHAAAAAAAAA Kelime - Mine (msn kaşarı diyim anlayın :)) Arkadaş - Obaaa Bizim webCALTAK(C-k:P) Ben - MİNEEEEEEEEEEE :)[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Kendi oynadigimiz bir oyundur, yarim saat güldüm ve killandim bu olay üstüne : ) Erkek arkadas kiz arkadasa anlatiyor. Kelime : Dedikodu E : Kizlar bir araya gelince ne yapar? K : SEX!? E : o_O Nasi ya?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 (kızın teki anlatıo) -Hani sen bana vermemiştin de Merve ye vermiştin Ben:??? -Ya hani sonra Gizem e vermiştin Ben+Grup:Nassı yani? -İkisine birlikte vermiştin hani Grup: Ohaaa Ben: Nası ya doğru düzgün anlat -Ya arada Elif e de vermiştin Grup artık kriz geçiriyo, Ben de salaklıkla gülme krizi arasında bi duyguyla gıcık gıcık bakıorum -Ya sonra arka sıradakilere vermiştin Ben:Ya manyakmısın kızım hiçbişiy anlamıorum düzgün anlat Grup: Gülmekten hafiften kırmızıdan morumsu bi renk almaya başlıyolar, havasızlıktan gebercekler nerdeyse, o gülme krizi arasından "muahahuahua hayfan" kelimelerini ancak çıkarabiliorum -Hani sonra Batuya vermiştin Grup artık tamamen iptal, kendisini toplayanlar hep bir ağızdan: Grup:Yuuuuuh Ohaaa Çüüüş Hayvaaaan [spo1=...]Kelime: Kopya "Sınav" kelimesi tabuydu, kız da bi gün önceki sınavı anlatmaya çalışıo[/spo][signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... [Bu mesaj ShadowFury tarafından 15 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tabu çok zevkli bir oyun. bir türlü oynamak kısmet olmadı ama git gide oynama isteğim artıyor. dialoglarda güzelmiş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 eheh evet zaten bu tür konuşmalar yaşandığı için oynamayı seviyorum tabuyu :)[signature][hline];;suitfly
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kelime: Kuş -Hani varya böyle uçak gibi -Ne uçak gibi? -Ya işte havada gidiyo uçak gibi -Helikopter? -Yok bu hayfan -??? -Ya boşver... Şimdi kanarya nedir -Fenerbahçenin simgesidir -... -Eeee? -Hayır yani biyolojik olarak nedir -hayvandır -E tamamda nasıl hayvandır -Uçan bi hayvandır -Hah uçan hayvana ne denir -Ya şimdi kuş diycemde yarasa kuş değil oda uçuo yani kuş demiyim -de yaa de... -Ne diim? Diğer takımdan biri: Ya tamam uğraşma kuş dedi işte bildiniz daha fazla stres yapma katil olucan -Ehehehe Salak eleman: Ya cevap ne yaa deli etmeyin söyleyin bari[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yuh artık[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Öne çıkan mesajlar