Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Evet accountumu aktive ettirip bende geldim. Atl de açıcam charımı. Pingler daha dusucek gibi gozukmedigi icin craftman acsam diye dusunuorum. Ne tavsiye edersiniz[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hoşgeldin :) kablo isen eu 100 ping. hatırlatayım da :-p[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 abav evet :D atl 440 eu 96-105[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 cs de bile nerdeyse 100 ping almıorum kolayoyundan fln :D ama bugun kablo bi garip. aslında 2 haftadır yotum da bi acayiplik var. girdim csye ping 15 fln, ama loss garip bazi yerlerde[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Sufi kandirma adami :D sen atl gel minoc bs yi satin alcaz yakinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya iyi ama 100 pingi düşün bi de :-p *fitne sokar*[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 30 k yaptım ben az kaldı bekelyım bırt bank ı satın alacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 cok gec actım artık eu da :D bardımı actım pasalar gibi 70 music. eheah bakalım ya biraz insin atl pingler gelirim direk. siz soleyin bana ne aciim[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 20 July 2003 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 barddan keyiflisi mi var :) kolay gele[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Hadi hayirlisi o zaman :) iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yok ya geyigine acmıstım bardı hazır buldum 90 ping oyniim diye. hic cekilmez simdi 50 de artmayan pro sore hic artmaz fln. ben gene aciim pasalar gibi minerimi da, simdi bi baktım milletin donu bile insured? neydir bu zımbırtı ya, dusundugum sey ise e zaten millet pvp yapmıo set kaybetmio, minerlar niye npclerle oynaşsın[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 insure olayı yeni bir uygulama. evet düşündüğün şey :) yani insure ettiğin item sigortalı oluyor, insure'lu her item için öldüğünde bankadan 600gp (item başına) düşüyor, ama bunun olabilmesi için bankanda yeterli nakit paranın bulunması gerekiyor. bir de, eğer ölürsen, itemlarını reslendikten hemen sonra yeniden insure etmen gerekiyor. eğer edemezsen gidiyor itemlar. bu arada hoşgeldin aramıza tabi :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ek bilgi:autonew insurance ı açarsan yeniden insure etmene gerek yok.pvp sırasında tekrar tekrar ölürsen 300 gp gidiyodu sanırım.fiyatdan tam emin değilim onu sürekli pvp de ölenlere sormak lazım.dark söyler kesin fiyatını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar