Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çaykurrizespor vs Beşiktaş

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ın sahaya Cordoba, İbrahim Toraman, Koray, Mustafa, Ali Güneş, Kleberson, Tümer (Pancu), Ahmed Hassan, Adem, Youla, Ailton muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Rize Atatürk Stadı'nda cumartesi saat 18.30'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

[Bu mesaj ReDDoG tarafından 09 Eylül 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saldır çaykurrizespor saldır..kalbimiz seninle..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 09 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
maç hangi gün onuda yazsaydın?

maç yarın..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

RİZE 4EVAA!!!11[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

rize bu sene eski formundan cok uzak..
saha avantajları olabilir ama besiktasın kazanacagını dusunuyorum..
bi kaza olursa beraberlik cıkar..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

[Bu mesaj wook tarafından 10 Eylül 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

bi kere daha böle konustun lafı azına tıkadılar..futbolu iyi biliyosam fln..yok 5 tane atarlar.. seni bu kadar iddaalı konusturan şeyne..
dua etde rizespor size 2 çay demlemesin..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 09 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
saldır çaykurrizespor saldır..kalbimiz seninle..:D

lolipop Türkiye'nin en çok takım tutan insanı herhalde, Beşiktaş'ın her rakibini tutuyor, her açılan Beşiktaş-bilmemkim topiğine girip hemen "saldır bilmemkim" diye mesaj atıyor.
Dikkatimi çekti :D[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...