asit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 avrupa birliği, cevre ve orman bakanlığı ,bisiklet sevenler derneği tarafından organıze edilen etkinliğe tüm bisiklet seven patileri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 mumi nerede[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 çok zor bir etap olmiycak. bisikleti olan herkes katilabilir. zaten amacimizda bu. bu bir yaris olmiycak sadece trafikde de bisikletlerin oldugunu ve bisikletin bir ulasim araci oldugunu kanitlamak. katilimizi bekliyorum.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 polis toplamasın sonra sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 cevre bakanligi izinli. hatta protokolde olcak : ) ( devlet adamlarimiz bisiklet surcek ) cunku avrupa birligi kapsamina duzenlenen bir hafta bu. hatta cips sponsorumuz var. beles cips dagitcak. : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bisikletsiz uğrasak cips verirler mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 seni tokatlarlar anca ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 : ) ya inanmiyorum . bu en buyuk sorun ya.. kime sorsak gelirim ama bisikletim yok diyor. protokole gelicek devlet adamlarina bile bisikleti biz ayarliycaz.temiz ulasim, gurultu kirliligi olmadan ulasim. bisikletin bir ulasim araci olams1i diye yirtiyorzu bir yanimizi ama kimsenin bisikleti yok : ) inanin feci bisi. gelin tamam ayarlarim cips. kalabalik gozukelim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 olm bellow tokatlayacak da bedavaysa sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yahu bisikleti iyidir güzeldir güzeldir kullanmayı da çok severim ama istanbul trafiğinde kullanmak mümkün değil ki ben arabalarla falan kapışıyorum. yain tehlikeli[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben bisikleti yolliyim , kendim gelmiyim. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ogun orda trafikde bisikletlilerinde oldugunu kanitlamaya calisiyoruz. belediyeden yollarda gormedigi bisikletler icin nasıl bisiklet yolu isteriz? ki ozel girisimler ve cabalar sayesinde istanbula 630 kmlık bisiklet yolu yapilcak ve tum ana ulasim halterlerine yapilcak. buarada bu etkinlik ayni gun ankara' da da yapilcak bilgi almak isteyenlere yine burdan yardimci olabiliriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 buarada bisikletler gecerken yol kapatılcakmış. bide 2 bisiklet hediye verilcek.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 etkınlık ile son bilgiler : )) bisiklet sirki gelceek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çok harika bi organizasyon olmuş bence, gerçekten tebrikler. Ankara ayağı hakkındada bilgi alabilirmiyim acep? :) edik:bundan sonar düzgün okuyacam :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 15 Eylül 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ANKARA saat : 13:00 Gezi buluşma alanı : Anıtpark Parkur : Anıtpark-Tandoğan-Kızılay-güvenpark Sorumlu: Yavuz Ergun 0505-2824812 İZMİR saat : 09.00 Gezi Buluşma alanı: Gündogdu Meydanı Parkur : Gündoğdu meydanı-üçkuyular vapur iskelesi Sorumlu Muhlis Dilmaç 0533-7218769 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet aynı etkinlik izmirdede olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 BASKA BIR ULASIM IMKANI MÜMKÜN! Bugün Bisikleti Seçtim ! 18 eylül Uluslararasi Bisiklet günü etkinlikleri çerçevesindeki bisiklet gösterilerine katilalim! Resmi çevre kuruluslari,Belediyeler,sivil orgutler,Bisiklet sektörünün ve sponsor kurumlarin destegiyle gerçeklesecek etkinliklerde bisikletimizle yer alalim! ECF European Cyclist' Federation üyesi ve Türkiye temsilcisi,BSD Bisiklet Sevenler Derneginin öncülügü ve atiliminda yapilan bu gösterilerde tüm bisikletçiler olarak birlikte olalim! Huzurlu bir kent yasami için, trafik terörüne son demek için,otomobilin dengesiz gelisimine ve egemenligine dur diyebilmek için,toplu tasimaciligin daha hakim ulasim sistemi kilinmasi için,demir ve deniz yollarimizi geri alabilmek için,çocuklarimizin yarini güvencesi için,saglikli bir yasam,ülke ekonomisine katki için ve daha demokratik,paylasimci,dayanismaci,daha modern daha temiz bir toplum,yesil bir çevre ve doga için...1890 lardan bu yana daima var olan ..kokusuz gazsiz.. zehirsiz.. BISIKLETI SECTIM ! 1890 lardan bu yana bir sevdadir Bisiklet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar