White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Oynayan birileri bikaç güzel screenshot çekip koyabilirmi acaba..İlgilenenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 http://www.avaturk.com/avaturk/sb_temel_sshot2.asp[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 [hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 lol orda soyadi Soulreaver olanlarin hepsi suan r5 ustu..[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yani?[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Yani eski ss ;] sayılmaz o ;P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Al sana çok orjinal bir Screenshot bunu her yerde bulamazsın.. :)[hline]Life is Just a Game Avaturk Gaming Comunitywww.avaturk.com Lvl 33 Elf Wizard (Shadowbane)[Bu mesaj guru tarafından 01 July 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Hahahah olm ben 3 kere filan servera no.1 olarak girdim ama o kadar çok oluyo ki artık ss filan almadım :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 üzerimde 17 buff debuff dot snare tasımıslıgım var[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 max 10 buff almışımdır (veya daha fazladır düşük çözünürlük yüzünden Selection bölümünün arkasına taşıyor[hline] "Bırak bu işleri, devlet su işleri" , bir devlet adamımız [Bu mesaj flyblast tarafından 14 July 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 o buffların üzerine birde bard buffları olsaymış tam olurmuş o bufflar ne ki benimki alt satıra kayıyordu o yüzden ben section bar ın küçüğünü kullaniyorum sağ alt köşeye attım :)[hline]Erlan Sly lvl 34 Human/Healer/Confessor Flistar Qray lvl 36 Elf/Rogue/Assassin Joram Firedagger lvl 26 Elf/Rogue/Assassin Lothimar Gaudoc lvl 24 Elf/Mage/Bard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G3n3sis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G3n3sis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ASDASd[hline]Genesis UO[GNS] Shard Project End of Anchestor.. Coming soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar