Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaşlar bende rp serverına gelmek istiyorumda daha önce rp geçmişimiz pek yok farkları anlatabilirmi biriniz ? Mesela karakter isimlerinde falan sorun cıkarmı yada normal serverdan ne gibi farkları olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 isim önemli tabi rp ye uygun olucak.. sağlam ingilizce.. we wow tarihini bilmek gerekiyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ikiside onemsiz :) sadece davranislarin ve soylediklerin onemli (tabi ismini sari kiz falan koymuyacagini dusunerek isim onemsiz dedim oyle milka1 milka2 gibi isimlerle gezmemek iyi olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hikayeyi bilmesende olur sonucta rol yapmanın sınırları yoktur ama sağlam ingilizce gerekli anlaşman için.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 belki adam dilsiz rolu yapacak :) [Bu mesaj rahatsiz tarafından 16 Eylül 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 belki adam milka rolu yaipcak mos mor gezip ahaha adini milkami koysun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Venture Co da açtım bi tauren shaman adı da Cellat ingilizcem cok saglam degil ama rp yapmaya yetecegini umuyorum :) rp serverında ortalıkta duel yapmak yasak falan gibi şeyler duymuştum ne kadar dogrudur yani bu tarz kurallar varsa bilgilendirinde milleti rahatsız etmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar