Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaşlar bende rp serverına gelmek istiyorumda daha önce rp geçmişimiz pek yok farkları anlatabilirmi biriniz ? Mesela karakter isimlerinde falan sorun cıkarmı yada normal serverdan ne gibi farkları olucak ?
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 isim önemli tabi rp ye uygun olucak.. sağlam ingilizce.. we wow tarihini bilmek gerekiyor..[signature][hline]
Remus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ikiside onemsiz :) sadece davranislarin ve soylediklerin onemli (tabi ismini sari kiz falan koymuyacagini dusunerek isim onemsiz dedim oyle milka1 milka2 gibi isimlerle gezmemek iyi olur)
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hikayeyi bilmesende olur sonucta rol yapmanın sınırları yoktur ama sağlam ingilizce gerekli anlaşman için.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 belki adam dilsiz rolu yapacak :) [Bu mesaj rahatsiz tarafından 16 Eylül 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Remus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 belki adam milka rolu yaipcak mos mor gezip ahaha adini milkami koysun yani
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Venture Co da açtım bi tauren shaman adı da Cellat ingilizcem cok saglam degil ama rp yapmaya yetecegini umuyorum :) rp serverında ortalıkta duel yapmak yasak falan gibi şeyler duymuştum ne kadar dogrudur yani bu tarz kurallar varsa bilgilendirinde milleti rahatsız etmeyelim :)
Öne çıkan mesajlar