Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklâl Marşı'nın içine edilmesi..

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

Christoph haklısın ama eğer marşa bir saygısızlık yapılırsa, marşa hakaret edilirse tepki göstermeni normal karşılarım. Ben de tepki gösteririm öyle bir durumda.

Ama bu seferki sadece eserin orijinaline getirilmiş bir düzenlemedir. Buna da bir tek M. Akif karışabilir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

mantar hala anlaşamadığımız nokta şu , en azından ben kendi adıma konuşmam gerekirse , yazılan yazının içeriğine bir saygısızlık bulundurduğunu ya da türk milletine bir hakaret unsuru içerdiğini söylemiyorum , karşıt çıktıgım nokta böyle bir protesto için milyon tane beste şarkı vs bulunabilecekken milli marşın seçilmesi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

böyle önemli bir protesto için doğru bir eser seçilmiştir. etkisi maksimum olmuştur.

ya yorum tabii sen rahatsız olursun, ben olmam. ben hatta memnun oldum 'gamze'nin hali ne olacak', 'hülya boşandı mı' dışında memleket meseleleri ile ilgilenen ve bu uğurda çabası olan gençler olduğunu gördüğüme.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

bence bazı şeylere ne amaçla olursa olsun dokunulmamalı.özel olarak kalmalı.İstiklal Marşı öylesine bir marş değildir bir milletin küllerinden yeniden doğmasını anlatır ve bence öyle kalmalıdır.Kötü şeylere dikkat çekmek istiyorsan süper bi şarkı yap,harika bi film çek öyle anlat.Gelip İstiklal Marşının içine etme.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rarebee, 15 Eylül 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
bence bazı şeylere ne amaçla olursa olsun dokunulmamalı.özel olarak kalmalı.İstiklal Marşı öylesine bir marş değildir bir milletin küllerinden yeniden doğmasını anlatır ve bence öyle kalmalıdır.Kötü şeylere dikkat çekmek istiyorsan süper bi şarkı yap,harika bi film çek öyle anlat.Gelip İstiklal Marşının içine etme.

kesinlikle katılıyorum

bu arada bazı değerler vardırki dokunulmamalıdır

o zaman biriside çıksın türkiye ile dalga geçmeden türk bayrağında'ki ay yıldızı kullanarak kafasına göre bir şekilde amerika'yı protesto etsin , yada sokaktaki meyveci amca sorunlarını dile getirsin ama türkiye'ye saygısızlık yapmasın..bakalım ne olacak..

[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
I believe..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 15 Eylül 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada Milli Değerleri Koruma Vakfı gibi ne idüğü belirsiz bir Vakfın linkini veren Fistan'a,

III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.

Başkenti Ankara’dır.

Anayasamızdan alıntıdır. Değişmez maddelerden biridir. (madde 4'te belirtildiği üzere)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 15 Eylül 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
bu arada Milli Değerleri Koruma Vakfı gibi ne idüğü belirsiz bir Vakfın linkini veren Fistan'a,

III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.

Başkenti Ankara’dır.

Anayasamızdan alıntıdır. Değişmez maddelerden biridir. (madde 4'te belirtildiği üzere)

ee ? bizde milli marşı bu adamın yazdığı demedik ki ..
milli marş yine İstiklal Marşı , modifiye edilmiş hali değil zaten o yüzden anayasayla bi ilgisi yok tabi[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

adam iyi mi yapmış kötü mü yapmış bi karar veremiyorum da, bana fazla tepki veriyormuşsunuz gibi geliyor.

böyle bir anda kesin kararlar verip lambur lumbur çullanmak iyi bişi değil. yazanın art niyetli olmadığı belli bir de.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 15 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
nolmuş oldu bi kere :P
bush bile " Teröristlerle birlikte ABD'yi yok edeceğiz." demişti. heh

*!kıvııııırrr 60 ohh 70 yandaan ...*

konuyu bastan sona kadar okudum ve sanırım savunulan düşünce marsın değiştirilmesi değil, tepki dile getirilirken, boyle ulusal bir degerin kullanılması, etkili olmak isteniyorsa pekala bu istiklal marsı kullanılmadan da yapilabilirdi diye düşünüyorum.

said:
Fistan, 15 Eylül 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
arkadaşım istiklal marşı üstünde oynama yapılamaz diye bişey var mı? bayrak olsa ya da türkiye cumhuriyeti ismi falan olsa bişi demicemde bu sonuçta bi şiir ne milli değeri? değer değil bu marş. remix de yapılır.bunda kızacak bişey yok ki?

heh , milli marsımızı milli deger olark gormeyip siir olarak degerlendirmene sadece bu soylenir herhalde.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 15 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
dory ezdin!!!1!!1!

*!fikirlerinin yanlışlığı ortaya çıkınca yarım saat önce çok ciddiye aldığı konuyu şimdi ciddiye almıyormuş dalga geçiyormuş gibi göstermek.jpeg*[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...