Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Christoph haklısın ama eğer marşa bir saygısızlık yapılırsa, marşa hakaret edilirse tepki göstermeni normal karşılarım. Ben de tepki gösteririm öyle bir durumda. Ama bu seferki sadece eserin orijinaline getirilmiş bir düzenlemedir. Buna da bir tek M. Akif karışabilir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 mantar hala anlaşamadığımız nokta şu , en azından ben kendi adıma konuşmam gerekirse , yazılan yazının içeriğine bir saygısızlık bulundurduğunu ya da türk milletine bir hakaret unsuru içerdiğini söylemiyorum , karşıt çıktıgım nokta böyle bir protesto için milyon tane beste şarkı vs bulunabilecekken milli marşın seçilmesi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 negüzel yazmış adam güzel ama milli marş!! diye kızıyosunuz ya.. hiçbişey yok aslında kızacak[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ülkeleri belirleyen bi bayrakları bi marşları bi de sınırları deilmi.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 belki milli marşı yaparsam daha etkili olurum diye düşündü ne var bunda?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 böyle önemli bir protesto için doğru bir eser seçilmiştir. etkisi maksimum olmuştur. ya yorum tabii sen rahatsız olursun, ben olmam. ben hatta memnun oldum 'gamze'nin hali ne olacak', 'hülya boşandı mı' dışında memleket meseleleri ile ilgilenen ve bu uğurda çabası olan gençler olduğunu gördüğüme.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence bazı şeylere ne amaçla olursa olsun dokunulmamalı.özel olarak kalmalı.İstiklal Marşı öylesine bir marş değildir bir milletin küllerinden yeniden doğmasını anlatır ve bence öyle kalmalıdır.Kötü şeylere dikkat çekmek istiyorsan süper bi şarkı yap,harika bi film çek öyle anlat.Gelip İstiklal Marşının içine etme.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bugün milli marş yarın bayrak öbür gün sınırlarımız hakkında zararsız bişiler osnu yok bunun. Baştan tepki gösterilmesi normal. Bazı şeyler milli değer niteliği taşır ve komik de olsa kötü maksatta içermese bnular ile oynanması hoş değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence değiştirilmesin de bi kötülük yoksa hiçbi sakıncası yok milli marşın.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: rarebee, 15 Eylül 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bence bazı şeylere ne amaçla olursa olsun dokunulmamalı.özel olarak kalmalı.İstiklal Marşı öylesine bir marş değildir bir milletin küllerinden yeniden doğmasını anlatır ve bence öyle kalmalıdır.Kötü şeylere dikkat çekmek istiyorsan süper bi şarkı yap,harika bi film çek öyle anlat.Gelip İstiklal Marşının içine etme. kesinlikle katılıyorum bu arada bazı değerler vardırki dokunulmamalıdır o zaman biriside çıksın türkiye ile dalga geçmeden türk bayrağında'ki ay yıldızı kullanarak kafasına göre bir şekilde amerika'yı protesto etsin , yada sokaktaki meyveci amca sorunlarını dile getirsin ama türkiye'ye saygısızlık yapmasın..bakalım ne olacak.. [signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 15 Eylül 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu arada Milli Değerleri Koruma Vakfı gibi ne idüğü belirsiz bir Vakfın linkini veren Fistan'a, III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı “İstiklal Marşı”dır. Başkenti Ankara’dır. Anayasamızdan alıntıdır. Değişmez maddelerden biridir. (madde 4'te belirtildiği üzere)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bencede o kadar tepki, göstermeye gerek yok..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mantar, 15 Eylül 2005 15:18 tarihinde demiş ki: bu arada Milli Değerleri Koruma Vakfı gibi ne idüğü belirsiz bir Vakfın linkini veren Fistan'a, III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı “İstiklal Marşı”dır. Başkenti Ankara’dır. Anayasamızdan alıntıdır. Değişmez maddelerden biridir. (madde 4'te belirtildiği üzere) ee ? bizde milli marşı bu adamın yazdığı demedik ki .. milli marş yine İstiklal Marşı , modifiye edilmiş hali değil zaten o yüzden anayasayla bi ilgisi yok tabi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bence tamamen niyet önemli iyi niyetle yapılmışsa sorun yoktur ama tersiyse kınıyorum[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 @Bleeding ben sadece "İstiklal Marşı'nın milli değeri yoktur, yarışmada birinci oldu sadece " diyen Fİstan'a cevap verdim. Adamın yaptığı düzenlemenin elbette milli bir değeri yok.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 istiklal marşınınmı milli değeri yokmuş:D o da güzel[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nolmuş oldu bi kere :P bush bile " Teröristlerle birlikte ABD'yi yok edeceğiz." demişti. heh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 adam iyi mi yapmış kötü mü yapmış bi karar veremiyorum da, bana fazla tepki veriyormuşsunuz gibi geliyor. böyle bir anda kesin kararlar verip lambur lumbur çullanmak iyi bişi değil. yazanın art niyetli olmadığı belli bir de.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 türkiyedesin arkadaşımmmmm.. :D:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gayet güzel bi eleştiri büyütmenin bi anlamı yok[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki: nolmuş oldu bi kere :P bush bile " Teröristlerle birlikte ABD'yi yok edeceğiz." demişti. heh *!kıvııııırrr 60 ohh 70 yandaan ...* konuyu bastan sona kadar okudum ve sanırım savunulan düşünce marsın değiştirilmesi değil, tepki dile getirilirken, boyle ulusal bir degerin kullanılması, etkili olmak isteniyorsa pekala bu istiklal marsı kullanılmadan da yapilabilirdi diye düşünüyorum. said: Fistan, 15 Eylül 2005 14:50 tarihinde demiş ki: arkadaşım istiklal marşı üstünde oynama yapılamaz diye bişey var mı? bayrak olsa ya da türkiye cumhuriyeti ismi falan olsa bişi demicemde bu sonuçta bi şiir ne milli değeri? değer değil bu marş. remix de yapılır.bunda kızacak bişey yok ki? heh , milli marsımızı milli deger olark gormeyip siir olarak degerlendirmene sadece bu soylenir herhalde.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bence gayette büyütmenin anlamı var. Size normal geliyor diye milli marş üzerinde oynama yapan birine ben sevgi şevkat gösteremem. Yapı meselesi. Üzerinde oynama yapılan eser mill marşımız herhangi bir marş değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 dory ezdin!!!1!!1![signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oyle mi yaptım, ne guzel. hani sacmalayıp sonrada insanlar tepki gosterince ona buna saldırmayı anca kültür seviyesi düşük insanlar yapar sanırdım, ne diyim ki?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki: dory ezdin!!!1!!1! *!fikirlerinin yanlışlığı ortaya çıkınca yarım saat önce çok ciddiye aldığı konuyu şimdi ciddiye almıyormuş dalga geçiyormuş gibi göstermek.jpeg*[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar