cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkadaşlar pin sistemim varda adam mesela şifresini girdiğinde onu direk olarak biryere kaydettirecem ama yaptım olmuyor tag vererek denedim nasıl yapacağım yrdmci oalbileck varm ı
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ile alabilirsin saniyorum sifreyii ..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya şifreyi o tamam zaten spherecharsda var neden kasiyim da yazdim pin scpsinddekini alacaktimda olmuyor :d
Albert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sey yapabilirsin, spheretables'in altindaki on=@login'e, said: on=@login src.tag.account_bilgi Account Name: , Password: , Uid: daha sonra item yarat soyle bi tane said: [itemdef i_gosterbabz] id i_memory name gosterici type t_eq_script weight 0 on=@equip target Kimin bilgilerini gormek istiyorsunuz? on=@targon_char src.sysmessage [signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 math zaten yazdim öle birşey var göster dediğimde pinini gösteriyor adamın (tagdan yapımda) ama oyuna girdinde adam mesela yeni pin alacaksa onu kaydedecek spherechars dosyasına veya başka biryere kaydedecek ve değiştirdiğinde oda değişecekki mesela adam şifreyi kaybetti direk olarak yeni şifre zaten yollanıyor ee adam yeni şifreyle oyuna girdinde piniyok napcak direk bize mail atacak bizde kayıtlı olan pinin yenisini yollayacaz ... yada otomatik bişiler varsa yrdmci olacaniz onu yolluycaz :D
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 math ya benim dedim şu mesela adam oyuna girdi yenippin aldı direk onu sphere biryere kaydedecek ben zaten senin dediğin şey iyaptım direk sorduğumda adam online iken tıklıyorum pinini veriyor (pin tagını verek yaptımda) herneyse adam olduda pinini kaybetti online olrak post atamıyca için bize mail atacak bizde yeni pini yollayacaz ama onun için onun pinini biryere kayıt almamız gerekir bunu nasıl yapacm yada kayıt alıp online olarak yollanacak?
Albert Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 account.tag ile kaydettir?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya mantığını kapsam yapacamda biriniz yazsanız :D
Öne çıkan mesajlar